Poliţia Oraşului Uricani a fost sesizată despre faptul că la locuinței unei femei în vârstă de 32 de ani are loc un scandal între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 25 de ani.ajunși la fața locului, oamenii legii au dat d ebărbatul înarmat cu un topor.

„După aplanarea conflictului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, întrucât faţă de tânăr, la data de 09.01.2019, a fost emis un ordin provizoriu de protecție, prin care acesta avea obligația să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de fosta concubină și faţă de locuința acesteia.

Ordinul provizoriu de protecţie a fost emis de poliţişti ca urmare a faptului că, în data de 08.01.2019, tânărul în vârstă de 25 de ani, a amenințat-o pe femeie și a provocat distrugeri unei uși, după care a părăsit zona, înainte de sosirea echipajului de poliţie, alertat prin Serviciul de Urgenţă 112.

La scurt timp însă, tânărul recalcitrant a fost identificat de către poliţişti la domiciliul mamei sale și condus la sediul Poliției, poliţiştii sesizându-se din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 10.01.2019, tânărul a fost reţinut preventiv pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, informat Biroul de presă al IPJ Hunedoara.

 

Te-ar putea interesa și: