Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a avut parte de O MOARTE GROAZNICĂ în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. GĂSIT LA 5 METRI SUB APĂ
Un bărbat a avut parte de O MOARTE GROAZNICĂ în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. GĂSIT LA 5 METRI SUB APĂ

Un bărbat a avut parte de O MOARTE GROAZNICĂ în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. GĂSIT LA 5 METRI SUB APĂ

Mai mulţi oameni aflaţi în zona ecluzei de la Ovidiu au fost martorii unei morţi oribile.

Şoferul unui excavator a murit joi seară după ce a căzut cu utilajul în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, în zona ecluzei de la Ovidiu. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" au fost chemaţi să intervină joi în jurul orei 16:00, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

După aproximativ 40 de minute, scafandrii au găsit trupul neînsufleţit al conducătorului utilajului, un bărbat de aproximativ 50 de ani, care rămăsese în cabina utilajului la 5 metri sub apă.

Cadre medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au încercat să resusciteze victima, dar fără efect. Trupul neînsufleţit este la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.