Un afacerist constănţean a fost ciuruit de gloanţe

Un afacerist constănţean a fost ciuruit de gloanţe

Un bărbat de 43 ani din Constanţa, Liviu Bamburic, a fost împuşcat ieri-noapte în scara unui bloc de la intrarea în oraş.

Medicii de la Spitalul Judeţ ean de Urgenţă spun că victima avea opt plăgi împuşcate cu gloanţe de calibru 9 mm în abdomen şi picioare şi avea şanse minime de supravieţuire. Şeful poliţiei judeţene, chestorul Mircea Bîrgoz, a declarat că bărbatul împuşcat este un cadru militar în rezervă care se apucase de afaceri. El ar fi fost atacat la ora 2.30, când se ducea în vizită la o cunoştinţă.

Când a intrat în scara blocului din cartierul Tomis Nord, asupra sa s-au tras mai multe focuri de armă. Poliţia bănuieşte că a fost vorba de mai mulţi atacatori mascaţi cu cagule. Cazul a fost preluat de procurorii criminalişti de la Parchetul Tribunalului Constanţa. Potrivit mai multor oameni de afaceri constănţeni, victima a fost căpitan de grăniceri.

La un moment dat, firma acestuia intrase în lichidare după ce făcuse un export masiv de cherestea fără să fie plătit de beneficiari. Anchetatorii au aflat că Liviu Bamburic avea datorii mari la cămătarii din oraş. Era un împătimit al jocurilor de noroc şi frecventa un cazinou din Mamaia controlat de o grupare interlopă. Mobilul atacului asupra lui nu a fost jaful, deoarece în buzunarul victimei s-au găsit 7.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News