Evenimentul Zilei > Politica > Umor negru la cel mai sincer lider PSD, despre rezultatul alegerilor
Umor negru la cel mai sincer lider PSD, despre rezultatul alegerilor

Umor negru la cel mai sincer lider PSD, despre rezultatul alegerilor

Ioan Mang, președintele executiv al PSD Bihor, a oferit o declarație extrem de sinceră după afișarea primelor rezultate exit-poll.

El a spus reporterului de la site-ul local bihoreanul.ro că PSD a pierdut alegerile din cauză că Klaus Iohannis s-a luptat cu PSD, dar și pentru că românilor le place să se lupte între ei, în loc să facă ceva bun pentru țară.

Măsura sincerității a dat-o, însă, atunci când a spus că ”Noi n-am greşit nicăieri. Am greşit că n-am câştigat”.

Ioan Mang a declarat: „PSD are 35% şi ceilalţi toţi împreună au 65%. Noi n-am greşit nicăieri. Am greşit că n-am câştigat. Un preşedinte dictator, care n-a avut nicio dezbatere cu nimeni, că ştia că orice dezbatere îl aduce în dezavantaj, care n-a făcut nimic pentru ţară, a luptat cu PSD-ul. Şi populaţiei probabil că asta îi place, să ne luptăm între noi, în loc să facem ceva constructiv pentru ţară”.

Întrebat dacă partidul are nevoie de o primenire, Mang a spus că nu crede că este momentul oportun pentru o discuţie despre debarcarea lui Dăncilă. „Vom câştiga localele şi parlamentarele. În acest an, la aceste alegeri, ochiul care râde spune că ne-am recuperat voturile din alegerile parlamentare, în condiţiile în care toate partidele au fost împotriva PSD, ochiul care plânge este că nu am câştigat”, a concluzionat şeful PSD Bihor.