UMILINŢĂ TERIBILĂ pentru RUSIA. Cum arată cele mai SCUMPE ARME din lume care ar NIMICI orice armată inamică | GALERIE FOTO

UMILINŢĂ TERIBILĂ pentru RUSIA. Cum arată cele mai SCUMPE ARME din lume care ar NIMICI orice armată inamică | GALERIE FOTO

“Primeşti atât cât plăteşti”, spune o veche zicală, însă în nici un alt domeniu nu are o mai mare valoare de adevăr decât în industria militară.

  FEMEILE INDECENTE au fost pur şi simplu UMILITE de POLIŢIŞTI. Cum şi-au BĂTUT JOC de tinerele „OBRAZNICE” | GALERIE FOTO

 

Cele mai bune arme din lume se dovedesc a fi şi cele mai scumpe, însă oferă armatei care le deţine un avantaj strategic teribil în treatrele de operaţiuni militare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă nu doar banii alocaţi Apărării menţin o ţară în topurile celor mai puternice state din lume, ci şi o economie performantă, care păstrează nivelul investiţiilor în industria militară la nivel ridicat, conform therichest.com.

Cele mai scumpe vehicule militare din lume, indiferent dacă vorbim despre cele maritime sau aeriene, aparţin, cu foarte puţine excepţii, statelor occidentale. Mai mult decât atât, nici un astfel de vehicul nu aparţine Rusiei.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, Cum arată cele mai scumpe arme şi vehicule militare din lume care ar nimici orice armată inamică din orice colţ al lumii.

  Ce se întâmpla în DORMITOARELE studenţilor în urmă cu 100 de ani. Tinerii din ziua de azi ar fi RUŞINAŢI | GALERIE FOTO