Evenimentul Zilei > Actualitate > FEMEILE INDECENTE au fost pur şi simplu UMILITE de POLIŢIŞTI. Cum şi-au BĂTUT JOC de tinerele „OBRAZNICE” | GALERIE FOTO
FEMEILE INDECENTE au fost pur şi simplu UMILITE de POLIŢIŞTI. Cum şi-au BĂTUT JOC de tinerele „OBRAZNICE” | GALERIE FOTO

FEMEILE INDECENTE au fost pur şi simplu UMILITE de POLIŢIŞTI. Cum şi-au BĂTUT JOC de tinerele „OBRAZNICE” | GALERIE FOTO

20 de reprezentanţi speciali ai autorităţilor din New York au fost însărcinaţi, în 1920, cu supravegherea costumelor de baie ale celor care alegeau să-şi petreacă timpul liber pe Plaja Rockaway din metropola americană.

  Ce se întâmpla în DORMITOARELE studenţilor în urmă cu 100 de ani. Tinerii din ziua de azi ar fi RUŞINAŢI | GALERIE FOTO 

Aceasta a fost doar una dintre bătăliile din războiul dus de autorităţile din SUA cu femeile considerate indecente.

În acelaşi an, un poliţist a fost mustrat de un judecător pentru arestarea unei femei care a purtat costum de baie pe sub fustă şi bluză. Aceasta se plimba, alături de soţul ei, pe faleză, când a fost oprită de poliţist, care i-a spus că meargă acasă şi să se îmbrace adecvat pentru plimbare. Mai mult decât atât, poliţistul s-a uitat sub fusta femeii pentru a afla ce purta.

În 1921, o femeie din Atlantic City a fost arestată, deoarece purta ciorapii până sub genunchi şi a refuzat să îi ridice. În timpul arestării, femeia a ripostat şi l-a lovit pe poliţist cu pumnul în ochi.

O lege din 1921 din Hawaii le interzicea femeilor de peste 14 ani să poarte costume de baie, cu excepţia cazului în care purtau, pe deasupra, o haină lungă sau o pelerină care le ajungea cel puţin până la genunchi.

Cazurile de mai sus au reprezentat punctul culminant al unei lungi dezbateri cu privire la indecenţa vestimentară, iar femeile au avut cel mai mult de suferit.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum erau umilite femeile considerate indecente în SUA anului 1920.


  Un ADOLESCENT a făcut o descoperire care DINAMITEAZĂ astronomia! Cercetătorii sunt STUPEFIAŢI