Evenimentul Zilei > Actualitate > ULUITOR. Neymar, refuzat de antrenorul echipei la care ar fi trebuit să ajungă. Care este MOTIVUL
ULUITOR. Neymar, refuzat de antrenorul echipei la care ar fi trebuit să ajungă. Care este MOTIVUL

ULUITOR. Neymar, refuzat de antrenorul echipei la care ar fi trebuit să ajungă. Care este MOTIVUL

Scenariu greu de imaginat, dar, totuși, nu imposibil. Brazilianul Neymar (25 de ani) are interzis la Chelsea, fiind nedorit de tehnicianul Antonio Conte, chiar dacă Barcelona și gruparea londoneză ajunseseră la un umitor comun în privința star-ului de pe „Camp Nou”.

Roman Abramovici, miliardarul rus care deține clubul Chelsea Londra, a ajuns la un acord cu FC Barcelona, în schimbul lui Neymar, dar Antonio Conte, tehnicianul echipei de pe „Stamford Bridge”, și-a permis luxul de a-l refuza pe jucătorul brazilian. Abramovici și oficialii catalani bătuseră palma pentru suma de 180 de milioane de euro, anunță italienii de la „Tuttosport”. 

Potrivit sursei citate, Conte a considerat că Neymar nu se poate integra în actualul sistem de joc de la Chelsea: 3-4-3. Compartimentul ofensiv din această formulă de joc fiind ocupat de către alte mari nume sonore, precum Eden Hazard, Diego Costa, Pedro sau Willian. 

Altfel, Neymar a ajuns la Barcelona în 2013, de la Santos, pentru 88 de milioane de euro. Până acum, pentru catalani, atacantul în vârstă de 25 de ani a marcat 84 de goluri, în toate competițiile.