Evenimentul Zilei > Actualitate > După ce ultrașii „roș-albi” i-au AGRESAT SOȚIA, Hanca a tunat: „Pentru mine, Dinamo a murit!”
După ce ultrașii „roș-albi” i-au AGRESAT SOȚIA, Hanca a tunat: „Pentru mine, Dinamo a murit!”

După ce ultrașii „roș-albi” i-au AGRESAT SOȚIA, Hanca a tunat: „Pentru mine, Dinamo a murit!”

Dinamo a fost îngenuncheată, aseară, de Astra, scor 1-4, dar nu a fost lipsit de incidente. În tribunele arenei din Giurgiu, soția lui mijlocașului Sergiu Hanca a fost ținta fanilor dinamoviști.

Sergiu Hanca a marcat o bijuterie de gol, singurul, de altfel, în poarta giurgiuvenilor. Soția sa, Andreea, s-a bucurat după golul reușit, dar un fan dinamovist i-a strigat „Îţi dă bani să te duci la shopping după fiecare gol?”. A fost momentul în care Andreea a ripostat „Nu ai curaj să-mi spui asta în faţă”, potrivit surselor ProSport. Deși din imagini nu se văd acte de agresiune fizică, soția jucătorului lui Dinamo susține contrariul. „Pe mine m-au bătut şi pe prietena mea însărcinată au bruscat-o. Dacă nu era fratele meu mă călcau în picioare. Sunt şocată. Nu mai pot”, a spus Andreea Hanca pentru doardinamo.ro.

VIDEO cu momentul în care soția lui Hanca este încolțită de fanii lui Dinamo

După acest incident, Sergiu Hanca a anunțat că vrea să își rezilieze contractul cu Dinamo, deși acordul său cu „roș-albii” se încheie în vara anului viitor.

„I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunţat pe toată lumea, nu ştiu ce se întâmplă dacă mâine (n.red. – azi) nu-mi reziliază contractul.

Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta!", a spus Hanca, conform doardinamo.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: