Evenimentul Zilei > Sport > Ultimele meciuri din preliminariile CM 2022 & alte evenimente sportive se joacă în noiembrie
Ultimele meciuri din preliminariile CM 2022 & alte evenimente sportive se joacă în noiembrie

Ultimele meciuri din preliminariile CM 2022 & alte evenimente sportive se joacă în noiembrie

Ultima perioadă din an este consistentă în ceea ce privește evenimentele programate la nivel global în sport, cu atât mai mult în fotbal. Luna noiembrie oferă pentru pasionații de Formula 1 etape în Brazilia (12 - 14 noiembrie) și Qatar (19 - 21 noiembrie).

Cei al căror hobby este tenisul vor putea urmări cei mai în formă jucători din 2021 la Turneul Campioanelor WTA la Guadalajara, în perioada 10 – 17 noiembrie și la Turneul Campionilor ATP la Torino, în perioada 14 – 21 noiembrie.

Interesul este maxim în jurul campaniei de calificare la CM fotbal 2020. România trebuia să evite orice pas greșit pentru a-și păstra poziția secundă în clasament, în condițiile în care Germania nu mai poate rata prima poziția, însă, din păcate, nu am reușit decât un egal împotriva Islandei, iar înainte de runda finală toate speranțele se îndreaptă, culmea, tot către Islanda. Avem nevoie de victorie în Liechtenstein și de un rezultat pozitiv al Islandei în Macedonia de Nord, actuala ocupantă a locului secund care duce la baraj.

Liechtenstein – România și Macedonia de Nord – Islanda se joacă duminică, 14 noiembrie, la aceeași oră, 19:00. Victoria României în Liechtenstein este cotată cu 1.13 de bookmakerii casei de pariuri Unibet, deci șanse extrem de mari să obținem cele 3 puncte, iar Macedonia de Nord are cota 1.60 la victorie în meciul cu Islanda, în timp ce un rezultat de egalitate beneficiază de cota 4.10.

Echipele de pe pozițiile secunde în grupele de preliminarii și alte 2 formații (cele mai bune câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor 2020- 2021 care nu s-au clasat pe primele două locuri în preliminariile CM 2022) joacă ulterior pentru ultimele 3 locuri la turneul final disponibile reprezentativelor naționale din Europa.

Cei care doresc să joace la pariuri online în contextul evenimentelor sportive din luna noiembrie pot să profite de avantajele campaniei promoționale Unibet, care continuă până pe data de 25 noiembrie. Deja au fost acordate celor mai norocoși clienți activi ai agenției mașini Audi A4 și alte zeci de premii.

În următoarele săptămâni, la tragerile la sorți se vor afla câștigătorii multor alte premii, inclusiv pentru alte 3 automobile Audi A4, câte o mașină pentru fiecare săptămână de campaniei.

Participarea la promoția Unibet este simplă, pe baza rulajelor înregistrate la jocuri online (pariuri sportive și cazino). Pariorii ce optează pentru participare în contul de client primesc câte un tichet pentru tragerea la sorți săptămânală de fiecare dată când ating 50 RON rulați la orice pariuri online.

 

Primul autoturism Audi A4 a fost câștigat de bucureșteanul Paul P. În vârstă de 34 de ani, Paul este client Unibet încă din 2016 și preferă pariurile pe hochei, iar cel mai mare câștig al său obținut la pariuri până în prezent era de 13.000 de lei. Super-premiul oferit de Unibet a picat cum nu se poate mai bine pentru Paul, care avea de gând să-și achiziționeze un autoturism în viitorul apropiat.

Printre evenimentele sportive de prim-plan în luna noiembrie în lumea fotbalului se numără și meciurile din campionatele naționale de top ale Europei, dar și cele din cupele europene. Meciuri precum Chelsea – Juventus, Dinamo Kiev – Bayern Munchen, Atletico Madrid – AC Milan, Manchester City – PSG sau Liverpool – Porto se vor desfășura în UEFA Champions League, pe 23 și 24 noiembrie.

Și în Europa League și Conference League sunt meciuri de interes pentru români, de exemplu cele în care evoluează CFR Cluj sau favoritele competiției AS Roma și Tottenham.

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.