Ultima şi cea mai murdară intoxicare a campaniei. Ce-au găsit ploieştenii în cutiile poştale: sunt datori vânduţi la FISC. Vezi facsimilul

Ultima şi cea mai murdară intoxicare a campaniei. Ce-au găsit ploieştenii în cutiile poştale: sunt datori vânduţi la FISC. Vezi facsimilul

Documentul trimis în cutiile poştale pare a fi scris de actuala administraţie PDL a oraşului, iar locuitorii au fost înştiinţaţi că datoareză fiecare câte 112 lei/lună din cauza investiţiilor făcute în ultimii ani.

În această dimineaţă, în cutiile poştale ale ploieştenilor au apărut documente aşa zis oficiale, în realitate nişte acte false, prin care aceştia sunt minţiţi că sunt datori la fisc cu 112 lei lei/lună, timp de 5 ani. În documentul de campanie electorală au fost folosite ilegal atât antetul Serviciului Public de Finanţe Locale al Primăriei Ploieşti, cât şi semnătura primarului Andrei Volosevici. În această scrisoare, redactată ca fiind din partea primarului în funcţie, contribuabilii sunt induşi în eroare şi îndrumaţi către casieriile fiscului local pentru plata unei datorii INEXISTENTE.

Sursa fluturaşilor este un depozit ce aparţine unui angajat al candidatului USL la Primăria Ploieşti, senatorul PSD Iulian Bădescu. Poliţia anchetează cazul.

Bădescu s-a făcut de pomină la nivel naţional, în această campanie, promiţând o pensie locală de 200 de lei pentru toţi vârstnicii din Ploieşti. Această pensie ar urma să fie asigurată de la bugetul oraşului.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Vezi AICI facsimilul