Evenimentul ZileiInternationalUltima Gală din acest an a vedetelor americane. Selena Gomez așa cum nu ați mai văzut-o niciodată.

Ultima Gală din acest an a vedetelor americane. Selena Gomez așa cum nu ați mai văzut-o niciodată.

Ultima Gală din acest an a vedetelor americane. Selena Gomez așa cum nu ați mai văzut-o niciodată.
Cea de-a treia Gală a Muzeului Academiei din 2023 a fost o adevărată parade de modă pentru vedete. Selena Gomez, Meryl Streep, Oprah Winfrey, Sofia Coppola și alte nume celebre au impresionat audiența.

Ultima Gală din acest an a Muzeului Academiei a fost o adevărată prezentare de modă. Vedetele feminine au fost îmbrăcate în cele mai frumoase ținute de seară, potrivit criticilor. Ținutele serii au variat, unii participanți alegând să poarte rochii de bal formale și extravagante. În timp ce alții purtau rochii cu paiete, volane și detalii pure.

Vedete precum Deepika Padukone, Selena Gomez, Meryl Streep, Kendal Jenner, Hailey Bieber. Salma Hayek, Robert Downey Jr, surorile Haim, Julia Garner, Saoirse Ronan, Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio, Jon Batiste au defilat pe covorul roși.  Deepika Padukone a participat la cea de-a 3-a gală anuală a Muzeului Academiei la Muzeul Academiei de Film.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a purtat o rochie albastru indigo cu un singur umăr pentru ocazie și a decorat-o cu bijuterii uimitoare cu diamante. Dua Lipa a participat la Gala Muzeului Academiei într-o rochie Chanel neagră transparentă. Aceasta a fost decorată cu broderii minimale din dantelă florală și design cu volane pe ornamente. Ea a stilizat ansamblul cu tocuri înalte, un choker cu diamante, știfturi pentru urechi.

Vedetele au făcut furori la Gală

Selena Gomez a fost apariția de la această gală. Într-o rochie de seară până la podea de Valentino, vedeta a făcut furori. Decorată cu un decolteu împodobit cu trandafiri din metal, mănuși Opera, o brățară cu diamante. Cercei asortați și un inel statement, Selena a furat lumina reflectoarelor la eveniment.

Meryl Streep a participat la gală într-o rochie midi neagră, împodobită cu paiete pe tiv și manșete. Ea a purtat aspectul simplu, dar elegant, cu ciorapi transparenti. Un clutch negru, tocuri asortate, crampoane delicate pentru urechi, ochelari și o coafură despărțită. Kendall Jenner a participat la Gala Muzeului Academiei într-un look Fendi Couture roșu intens.

Ea a purtat o rochie de seară cu gât țestoasă, cu mâneci lungi, un detaliu cu fundă pe talie. Un corset croșetat, o rochie care sculptează silueta și un tiv până la podea. A purtat ținuta cu tocuri înalte roșii, cercei de metal, glam minimal și trepte deschise.

Această gala servește ca un precursor al sezonului strălucitor al premiilor care începe în ianuarie. Gala Academiei scoate întotdeauna la iveală celebrii de la Hollywood care îmbracă cele mai frumoase ținute de seară. De la costume la rochii.