Udrea: PDL nu-l va susţine pe Oprescu, atâta vreme cât eu conduc organizaţia Bucureşti

Udrea: PDL nu-l va susţine pe Oprescu, atâta vreme cât eu conduc organizaţia Bucureşti

Elena Udrea susţine că, atâta vreme cât va conduce ea PDL Bucureşti, democrat-liberalii nu vor susţine o candidatură a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

"În nici într-un caz PDL, cât timp Elena Udrea conduce Organizaţia de Bucureşti, nu-l va susţine pe Sorin Oprescu. Dacă vom susţine un candidat, altul decât un membru de partid, nu cred că vom fi în situaţia aceasta, dar să spunem că vom alege varianta unui om cu o bună imagine, va fi un om de dreapta, în mod sigur", a declarat Udrea, la videochat-ul realitatea.net.

Motivul pentru care şefa PDL Bucureşti exclude susţinerea lui Oprescu ar fi că acesta s-a opus proiectelor demarate de Traian Băsescu şi Adriean Videanu, în momentul când aceştia erau primari ai Capitalei. "Domnul Sorin Oprescu va tăia panglici la toate proiectele demarate de Traian Băsescu şi Adriean Videanu la care Sorin Oprescu s-a opus la vremea respectivă. Nu ştiu dacă vă amintiţi celebra campanie "Da pentru Bucureşti" prin care Traian Băsescu a încercat să aducă bucureştenii alături de el pentru a putea demara proiectul Pasajului Basarab. Era o imagine celebră când PSD venea cu un preot care îl afurisea pe Traian Băsescu pe la primărie pentru a nu se face acest pasaj. Domnul Oprescu, la vremea aceea un vârf al campaniei PSD dusă împotriva acestor proiecte ale lui Traian Băsescu va tăia "mâine" panglica Pasajului Basarab. Este o mare ipocrizie şi, în general, ipocrizia îl caracterizează pe Sorin Oprescu şi îi gestionează toate acţiunile pe care le are", a spus Elena Udrea. 

Ne puteți urmări și pe Google News