Evenimentul Zilei > Social > Turiștii erau să își piardă viața în vacanța la munte! Au fost 5 victime, printre care și un copil! De la ce a pornit totul
Turiștii erau să își piardă viața în vacanța la munte! Au fost 5 victime, printre care și un copil! De la ce a pornit totul

Turiștii erau să își piardă viața în vacanța la munte! Au fost 5 victime, printre care și un copil! De la ce a pornit totul

Zăpada și-a făcut simțită prezența în stațiunile montane, dar acest lucru a venit cu o serie de accidente. 5 turiști au fost răniți după ce prelata unei terase din Sinaia a căzut. Aceștia au fost transportați de urgență la spital.

Sinaia este una dintre cele mai căutate stațiuni montane, iar zăpada a transformat-o într-o locație de poveste. Sub presiunea zăpezii, prelata unei terase din stațiunea montană Sinaia a cedat, iar 5 turiști, printre care și un copil, au fost grav răniți.

Copilul și alte două victime au fost trimise la Camera de Primiri Urgente a Spitalului din Ploiești pentru îngrijiri medicale. Tragedia s-a întâmplat duminică, în jurul orelor prânzului. Oamenii se plimbau pe Aleea Cazărmii.

 

Autoritățile se ocupă de degajarea elementelor de construcție căzute și fac verificări pentru a afla cum s-a întâmplat tragicul incident.

Blocaj pe Valea Prahovei

Turiștii care și-au petrecut Revelionul la munte se întorc acasă, iar aglomerația și-a făcut simțită prezența pe Valea Prahovei. Se circulă bară la bară între Nistorești și Comarnic, dar trafic intens este și între Predeal și Bușteni.

„Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1, potrivit Realitatea.net.