Turcia, zguduită serios de un nou cutremur. Autoritățile sunt în alertă

Turcia, zguduită serios de un nou cutremur. Autoritățile sunt în alertă Sursa foto: |Dreamstime.com

Un cutremul de 4,6 grade pe scara Richter a lovit Turcia în urmă cu puțin timp. Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de 7 kilomeri în districtul Biga din regiunea Canakkale. Până la ora actuală nu au fost raportate victime.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade Richter s-a produs în Çanakkale, Turcia. Ministrul Afacerilor Interne, a declarat că: „Toate echipele AFAD și instituțiile relevante au început scanarea terenului. Nu există nicio situație negativă".

Epicentrul celui mai recent cutremur a fost localizat în districtul Biga din regiunea Canakkale, la o adâncime de 7 kilometri, în urmă cu puțin timp. Oficialii de la Ankara au adăugat că până în prezent nu au fost raportate victime. Salvatorii și echipele de cercetare desfășoară acțiuni ample pentru identificarea potențialelor victime.

„AFAD și toate echipele instituțiilor noastre relevante au început scanarea terenului în urma cutremurului cu magnitudinea de 4,6 care a avut loc în Çanakkale Biga. Deocamdată, nu există nicio situație negativă. Urmărim evoluția situației. Ofer cele mai bune urări cetățenilor noștri afectați de cutremur”, a declarat ministrul Afacerilor de Interne, Ali Yerlikaya.

Ne puteți urmări și pe Google News