Numai un individ care și-a turnat propriile neamuri la Securitate putea avea tupeul pe care îl expune zilele acestea Dan Voiculescu.
Felix, care a trăit în lux făcând afacerile Securității, ne vorbește astăzi despre frica pe care o simțea în perioada dictaturii comuniste. Așa își justifică mogulul acțiunile de astăzi.

Omul care s-a îmbogățit, după 1989, dincolo de orice limită a propriei imaginații, folosind rețelele și cumetriile Securității, jefuind conturile României și înghițind rapace bunuri publice, se descrie astăzi ca un capitalist convins, care luptă pentru statul de drept.
Milionarul în euro din Top 300 Capital are astăzi tupeul să ne spună că e doar un ”pensionar” oarecare.

Marele sforar care anunta programul suspendării șefului statului, vine acum cu seninătate să ne spună, rânjind cu gura până la urechi, că e doar un bătrânel inofensiv împotriva căruia ar acționa abuziv un sistem opresiv.

Culmea tupeului, Dan Voiculescu spune în fața instanței că nu are nicio legătură cu afacerea ICA, la o zi după ce a adunat toat presa în bârlogul din cleștar pe care și l-a construit pe terenu ICA. A mințit fără să clipească instanța la care venise într-o limuzină înmatriculată GDV (Grivco Dan Voiculescu).

Același Voiculescu, care susține acum că nu controlează în niciun fel Antena3, este individul care a adus la propria conferință de presă, în lesă, măscăriciul postului de stiri pentru a intimida, ca un mardeiaș, reporterii care îi puneau întrebări incomode.

În timpul conferinței de presă de duminică, unde Felix a venit după el cu babuinul de Mircea Badea în lesă, fără botniță, Dan Voiculescu a vorbit mieros despre lipsa de solidaritate a breslei jurnaliștilor și nevoia unui sindicat care să apere ziariștii.
Știți ce făcea animalul de casă al Varanului, în timp ce Felix poza cu tupeu în mare apărător al breslei ziariștilor?

Fotografia reporterii TV care puneau întrebări incomode stăpânului lui și apoi îi înjura în rețele sociale, cu scopul de a provoca la înjurături șleahta pe care și-a adunat-o acolo.   

Colega noastră Ionela Arcanu, de la Realitatea TV, a ajuns astfel să fie ținta a sute de mesaje denigratoare postate de toți dezaxații, proștii și oligofrenii pe care Mircea Badea i-a adunat ca un magnet în rețele sociale și care îi îngână înjurăturile acolo.

Pe Youtube, Mircea Badea a spus despre Ionela Arcanu că este o ”japiță”, în timp ce pe Facebook s-au adunat insulte de cea mai joasă speță, pe care nu le voi reproduce aici din respect pentru dumneavoastra și pentru colega noastră ajunsă victimă a unui denigrator în serie.

Metode de interlop. În față mafiotul-șef spune că e om de afaceri cinstit, în umbră mardeiașii lui calcă în picioare pe oricine îndrăznește să le supere stăpânul.

Acest individ, care acționează exact ca un interlop în spațiul public, a ajuns acum să ne țină lecții de democrație pentru că face parte dintr-un sistem care umple România cu ură și violență de ani de zile. Un sistem la fel de hidos ca cel pe care comuniștii și-au bazat controlul.

Din pricina modului în care Voiculescu a înveninat societatea românească în ultimii ani, bătălia judiciară din dosarul ICA nu este acum numai între niște magistrați curajoși și malaxorul lui Felix.

Este o bătălie între sistemul ticăloșit pe care îl reprezintă Dan Voiculescu și întregul sistem judiciar românesc alaturi de care sunt toți românii cu bun-simț și decență care vor o țară curată și civilizată.

O luptă  a întregii societăți românești cu moștenitorii Securității și mafia generată de afacerile dubioase ale șmecherilor adunați sub pulpana lui Iliescu în anii 90.

Mafie pe care sistemul judiciar a început să o demanteleze cu fiecare condamnare a unui șmecher din politică sau afaceri. Fiecare pas pe care sistemul judiciar l-a făcut mai aproape de bârlogul reptilei comunistoide a generat un nou val de ură, injectat în societate împotriva tuturor celor care vor să vadă România curățată de moștenitorii Securității.

Așa a ajuns Varanul să deigreze instituții întregi în campanii de dezinformare abil gândite care au speriat mulți magistrați. Din acest motiv a pus la cale Felix campanii abile de dezinformare care au provocat sute de mii de români să urască alte sute de mii de compatrioți în timp ce milioane asistă siderate la acest război.

România nu trecea printr-o perioadă atât de intoxicată cu veninul Varanului dacă în 1990 românii aveau înțelepciunea să nu se lase mințiți, manipulați, folosiți de Ion Iliescu și impuneau lustrația impusă de Punctul 8 din Proclamația de la Timișoara.
Acum prea mulți români fac aceeași greșeală.

Se lasă manipulați, mințiți, folosiți de o reptilă comunistoidă care a suferit mutații hidoase în capitalismul de cumetrie și înveninează tot în jurul lui.  Se uită în fiecare seară cum minerii lui Voiculescu rup oasele celor care arată adevărata față a Varanului și acceptă aceasta mineriadă continuă, în timp ce dirijorul minte o țară întreagă rânjind satisfăcut.

Voiculescu poate să-și bată joc de instanțe și să sfideze publicul din pricină că încă sunt prea mulți români insificient de educați pentru a pricepe ce se petrece, de fapt, în jurul lor.

Din păcate pentru noi toți, realitatea este ca s-au schimbat prea puține lucruri în mintea multora dintre cei care aplaudau mineriadele. Ei și progeniturile lor sunt cei care acum aprobă mineriadele de la Antena 3 sau înjură ca papagalii pe Facebook, fascinați prostește de fundul roșu al babuinilor de casă ai Varanului.