Tupelul șpăgarilor din PSD l-a scos din papuci până și pe tovarășul Ion Iliescu

Tupelul șpăgarilor din PSD l-a scos din papuci până și pe tovarășul Ion Iliescu

Am ajuns, după 25 de ani de la Revoluție, cu o putere politică atât de penală și infectă încât Ion Iliescu devine factor de normalitate

În anii `90, când am început să pricep cum a sabotat tovarșul Ion Iliescu startul României în democrație și cât rău ne-a făcut cu gândul la ”nobilele idealuri ale comunismului”, nu credeam că voi ajunge vreodată în viitor să mă uit la acest politruc sovietic cu altceva decât repulsie și revoltă.

Repulsie pentru toate crimele Revoluției și mineriadelor și revoltă pentru distrugerea șansei românilor de a avea un viitor mai bun imediat după 1989.

Politrucul moscovit nu a lăsat comunismul să cadă, având numai misiunea de a-l executa pe Ceaușescu. A confiscat brutal entuziasmul și speranțele milioanelor de români care cereau libertate și visau la un viitor mai bun. Toți eroii care și-au pierdut viața după fuga lui Ceaușescu sunt victimele planului pe care Iliescu îl punea în practică, între două telefoane la ambasada URSS din București.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Românilor care au înțeles cine este și ce reprezintă Ion Iliescu și au rămas în stradă, tovarăsul le-a trimis minerii să-i calce în picioare.  Apoi, folosind abil sloganul ”Nu ne vindem țara”, a transformat România intr-o sumă de feude în care tot felul de securiști slinoși și bișnițari de colț de stradă au ajuns stăpâni.

”Sarac și cinstit”, tovarășul Ion Iliescu a oferit liniștea de care aveau nevoie escrocii pentru a-și construi rețelele mafiote, nenorocind milioane de români care și-au pierdut șansa de a duce o viață decentă într-o țară civilizată și normală.

Mulți au plecat, alții au ajuns să fie scărbiți de democrație și să urască libertatea. Foarte mulți nu au priceput nici acum ce s-a întâmplat cu țara noastră și cu ei. Nu s-au trezit, nici după 25 de ani, din transa pe care tovarăsul Iliescu a indus-o abil în anii 90 în mințile lor. Transă care asigură acum succesul electoral al politicienilor corupți care au acaparat România.

Imediat ce a ieșit din arestul Poliției Capitalei primarul Radu Mazăre a anunțat că va discuta la patid noi criterii de performanță pentru procurori. Nici comuniștii, care controlau Justiția strict, nu aveau tupeul să o spună public atât de direct.

Prim-ministrul Victor Ponta, actual președinte al PSD, i-a ținut imediat isonul lui Mazăre comentând pubic în ton acuzator activitățile procurorilor din dosarul de corupție al edilului de la Constanța. Baronul Marian Oprișan, alt proprietar de feudă, a sărit și el în apărarea penalilor din propriul partid, după ce Nicușor Constantinescu a răcnit supărat că baronii sunt hăituiți de procurori prin județele patriei ca misteții lui Țiriac la vânătorile de la Balc.

Corul mafioților încolțiți a continuat cu un discurs de un tupeu obscen: Strângem rândurile în jurul baronilor penali pentru că ei au multe voturi de la oameni.

În capul lui Ponta, Mazăre, Oprișan, Constantinescu sau Duicu s-a betonat ideea că puterea dobândită prin vot se poate exercita după bunul plac și că oricât ar fura un politician, cât timp găsește o cale să păcălească lumea să-l voteze are dreptul sa facă orice. O mentalitate atât de nerușinată și tupeistă încât l-a scos din papucii de casă până și pe tovarășul Ion Iliescu.

Președintele de onoare al PSD a fost, culmea, zilele acestea vocea cea mai normală care s-a auzit din acest partid. Indignat de tupeul corupților din patridul pe care el l-a născut, Ion Iliescu a simțit nevoia să-și întrerupă câteva minute liniștea de pensionar pentru a le spune liderilor PSD că nu e normal ceea ce fac.

“Indiferent de pozitia din partid, fiecare e responsabil in fata legii. Justitia trebuie să-și facă datoria, indiferent despre cine este vorba și partidul nu poate să apere oameni care intră în conflict cu legea. Deci fiecare, indiferent de poziția lui în partid sau în afara partidului, în același timp este responsabil în fața legii și respectării legilor, de aceea nu este nicio contradictie între interesul de partid și respectarea legilor și instituțiilor statului”, și-a exprimat tovarăsul Iliescu indignarea, desigur într-o limbă de lemn cu un furnir perfect.

Am ajuns, după 25 de ani de la Revoluție, cu o putere politică atât de coruptă și imorală încat politrucul sovietic din înregistrarea de mai jos a ajuns un factor de normalitate.

Citiți și alte opinii de Mălin Bot, pe aceeași temă:

Află mai multe despre Mălin Bot și intră în dezbatere cu acest autor în zona de comentarii aflată mai jos pe această pagină.

Primul SITE DE ȘTIRI din România în care TU esti PARTENER egal cu JURNALIȘTII este evz.ro.