„Zâna Surprizelor” și Tuncay s-au cunoscut în Turcia, în anul 2013 chiar la clinica unde Andreea a apelat pentru a-și trata problemele la spate. Cei doi s-au îndrăgostit și au decis să meargă mai departe, oficializându-și relația. S-au căsătorit peste hotare și au trăit împreună clipe de neuitat, așa cum declarau la vremea respectivă.

Din nefericire, dragostea lor a durat doar 3 ani. Pe tot parcursul relației, Andreea Marin nu a dat niciodată importanță aspectului financiar dintre ea și Tuncay. Fosta prezentatoare de televiziune l-a ajutat pe soțul său să-și găsească un job bun în România, iar totul părea că merge așa cum își doresc amândoi.

Banii nu au fost niciodată o problemă în cuplul Marin-Tuncay. Și asta pentru că Andreea câștiga mai mult decât soțul său. Aparițiile vedetei TV în diferite emisiuni îi sporeau conturile bancare. La ele mai adăuga și Tuncay salariul lui modest, la final de lună.

După separarea de vedeta TV, Tuncay se pare că nu mai aruncă banii pe orice lucru, fie util sau inutil. Fostul soț al Andreei Marin a fost surprins la cumpărături alegând doar lucruri modeste, de strict necesar, scrie Ciao.ro. Împreună cu un prieten, Tuncay s-a îndreptat doar spre raionul de fructe și legume, iar cumpărăturile alese nu i-au golit prea mult buzunarele.