Evenimentul Zilei > Politica > Fostul premier Tudose, salvat de la moarte de fostul ministrul al Sănătății: „Bă, mă doare sub stern așa, în capul pieptului”
Fostul premier Tudose, salvat de la moarte de fostul ministrul al Sănătății: „Bă, mă doare sub stern așa, în capul pieptului”

Fostul premier Tudose, salvat de la moarte de fostul ministrul al Sănătății: „Bă, mă doare sub stern așa, în capul pieptului”

Mihai Tudose a povestit la Digi24 momentul în care a suferit un infarct și cum a ajuns de urgență la spital. „Am avut noroc să am zile”, a spus Tudose.
Da, eu îmi amintesc foarte bine cum în momentul când eu începusem să am o stare de rău, care nu avea nici o legătură cu inima, nu m-a durut inima, Nicu Bănicioiu s-a uitat la mine și a spus: Mihai, tu cred că faci infarct sau cred că tu tocmai l-ai făcut!
Eu am protestat și am zis: Bă, Nicule, mă doare sub stern așa, în capul pieptului.
Ok, tocmai faci un infarct!, a zis Bănicioiu, fost ministru al Sănătății.
Eu am început să protestez că nu e infarct, că... Dar Nicu nu a mai stat la dialog cu mine, pur și simplu a sunat la 112, dând și explicații despre diagnosticul pacientului, ceea ce a contat foarte mult. Am avut noroc și am mai spus-o și o repet. Uite că așa a vrut Dumnezeu, să mai am zile, așa a fost viața.”, a spus Tudose pentru Digi24. 

Nu a văzut luminița de la capătul tunelului

Mihai Tudose a povestit, într-un alt interviu, cum a fost experienţa morţii, el spunând că pur şi simplu şi-a pierdut cunoştinţa, iar primele sunete pe care le-a auzit când şi-a revenit au fost sirenele salvării în care se afla.

„Am trecut pe langa moarte cumva, asa este. Am avut si noroc, si o echipa de medici extraordinari. E bine. Dupa cum vedeti, vorbesc, sunt bine, sunt vioi…Dar a fost un infarct destul de mare”, a spus Mihai Tudose.

„Domnule, cred ca e reclama falsa. Nu am vazut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu erau, dar… Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie, nimic din toate astea, pur si simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit in sunete de salvare”, a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă a văzut celebrul „tunel”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.