Evenimentul Zilei > Politica > „Plecaţi toţi acasă!” Premierul Tudose ŞI-A PIERDUT FIREA. Ameninţări teribile la adresa membrilor Guvernului
„Plecaţi toţi acasă!” Premierul Tudose ŞI-A PIERDUT FIREA. Ameninţări teribile la adresa membrilor Guvernului

„Plecaţi toţi acasă!” Premierul Tudose ŞI-A PIERDUT FIREA. Ameninţări teribile la adresa membrilor Guvernului

Prim-ministrul României, Mihai Tudose, şi-a păstrat tonul de profesor care îşi ceartă elevii şi la ultima şedinţă de Guvern. De data aceasta, „victima” a fost secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel.

Liderul de la Palatul Victoria l-a întrebat pe secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, în şedinţa de miercuri, care este stadiul pregătirilor pentru iarnă.

„Domnule secretar de stat, vine iarna, celebra replică dintr-un film la modă. Sunteţi pregătiţi?”, l-a întrebat premierul Tudose pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor. Cercel i-a spus că ministerul este ”în proces de pregătire”, răspuns care n-a fost deloc pe placul premierului.

„Am înţeles, şi când terminaţi cu această pregătire? Până în martie, aşa, credeţi că avem şanse?”, i-a replicat Tudose, care ulterior l-a avertizat pe secretarul de stat că întregul minister va fi demis dacă nu se circulă “la negru”.

„Eu vă spun foarte sincer. În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi. Inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a spus Tudose pe obişnuitul ton critic.