Evenimentul Zilei > International > Tucker Carlson: „Pentru prima dată de la începutul epidemiei, Trump pare să câștige alegerile”
Tucker Carlson: „Pentru prima dată de la începutul epidemiei, Trump pare să câștige alegerile”

Tucker Carlson: „Pentru prima dată de la începutul epidemiei, Trump pare să câștige alegerile”

Realizatorul Fox News, Tucker Carlson, și-a început emisiunea de vineri seara referindu-se la discursul de acceptare a nominalizării în alegeri al lui Donald Trump.

„Statele Unite au defecte, dar sunt de asemenea, așa cum președintele ne-a reamintit ieri seară, țara cea mai liberă, cea mai dreaptă și cea mai excepțională de pe planetă”, a spus Carlson.

„În țara noastră, libertatea de expresie este permisă, violența nu este permisă”, a adăugat realizatorul. „Ceea ce desparte democrația americană de teocrația talibană, de exemplu, este că în America oamenii pot fi în dezacord unii cu alții și în dezacord cu guvernul, fără a se teme pentru viața lor. Era ceva evident. Era temelia vieții noastre civice.”

„Și deodată, Joe Biden nu a mai putut rosti acest lucru sus și tare”, a observat Carlson. „Alegătorii săi au distrus orașe din toată țara și au ucis zeci de americani. (Biden) trebuie să păstreze tăcerea despre asta, dar Donald Trump nu trebuie. Așa că a spus-o și, drept rezultat, pentru prima dată de la apariția coronavirusului din Wuhan, președintele pare să câștige alegerile.”

Realizatorul de la Fox a adăugat că Democrații „par să miroasă că ceva s-a schimbat”, deoarece majoritatea americanilor urăsc violența pe care aceștia au dezlănțuit-o”.

Deși candidatul Democrat la alegerile prezidențiale, Joe Biden, „a dat publicității o declarație călduță mustrând ușurel răsculații”, Carlson a arătat că acești alegători „nu mai ascultă”.

„Ieri seara, în timp ce președintele vorbea, un grup de alegători ai lui Biden s-a strâns în fața Casei Albe pentru a amenința și intimida pe oricine îndrăznea să-l susțină pe Donald Trump”, a spus ziaristul.

„Au așteptat pentru a organiza o ambuscadă participanților. Primarul Washingtonului, o slugă incompetentă numită Muriel Bowser, a făcut totul posibil. Bowser a fost de partea gloatei din prima zi. A permis gloatei să hărțuiască și să-i sperie pe contribuabilii mai vârstnici, când mergea pe străzile orașului pentru care plătesc taxe.”.

Carlson a difuzat apoi înregistrări video cu scene de violență și intimidări la adresa participanților la Convenție, în timp ce aceștia încercau să plece spre casă, inclusiv pe senatorul Republican de Kentucky, Rand Paul, și pe soția sa.

„Aceste lucruri nu s-au întâmplat din accident”, a afirmat Carlson. „Nu s-au întâmplat cu cinci ani în urmă. Se întâmplă acum nu din cauză că poliția este mai brutală sau mai mulți afro-americani sunt uciși de poliție. Nu asta se întâmplă. Este un fals uriaș. Se întâmplă pentru că liderii Partidului Democrat îi încurajează și o fac de o bună bucată de vreme.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.