„Cred că ar trebui să facem un test de droguri înainte dezbaterilor televizate”, a spus Trump mulții de mii de oameni, adunate într-o parcare în fața dealerului Toyota, într-o  zi rece de toamnă.

„Ar trebui să facem un test de droguri pentru că nu știu ce se întâmplă cu ea (cu Hillary – n.r.). Dar la începutul dezbaterilor, era extrem de agitată și plină de energie, dar la final abia se putea ține pe pciioaee și abia a reușit să ajungă până la mașină”, a continuat republicanul atacul, conform New York Times.

„Campaniile ar trebui să fie o luptă și alegerile să fie greu de câștigat, dar ceea ce este fundamental în sistemul electoral american este că e liber, deschis și corect”, a declarat Robby Mook, managerul campaniei lui Clinton.

În opinia lui, votul ar trebui încurajat, nu subminat din cauză că un candidat se teme că ar putea pierde.

Clinton a luat o pazuă de la campanie, în acest weekend, pentru a se pregăti pentru a treia și ultima dezbatere prezidențială, care va avea loc miercuri, iar Trump a petrecut weekendul criticând acest lucru.

Printre altele, Trump, care și-a intensificat atacaturile, pentru a distrage atenția de la acuzațiile de atac sexual care au ieșit la iveală în ultima vreme, a vorbit despre o conspirație a mass-media și le-a spus susținătorilor săi că procesul electoral este incorect față de el. De asemenea, el le-a insultat și le-a umilit pe femeile care îl acuză.