Evenimentul Zilei > International > Donald TRUMP vrea un test ANTIDROG înaintea dezbaterilor televizate cu Hilarry CLINTON
Donald TRUMP vrea un test ANTIDROG înaintea dezbaterilor televizate cu Hilarry CLINTON

Donald TRUMP vrea un test ANTIDROG înaintea dezbaterilor televizate cu Hilarry CLINTON

Escaladând criticile la adresa lui Hillary Clinton, Donald Trump a aruncat o nouă idee în campania electorală din SUA. El a sugerat, sâmbătă, fără a vorbit despre vreo dovadă, că rivala sa pentru Casa Albă ar fi folosit droguri înaintea celei de-a doua dezbateri televizate.

„Cred că ar trebui să facem un test de droguri înainte dezbaterilor televizate”, a spus Trump mulții de mii de oameni, adunate într-o parcare în fața dealerului Toyota, într-o  zi rece de toamnă.

„Ar trebui să facem un test de droguri pentru că nu știu ce se întâmplă cu ea (cu Hillary – n.r.). Dar la începutul dezbaterilor, era extrem de agitată și plină de energie, dar la final abia se putea ține pe pciioaee și abia a reușit să ajungă până la mașină”, a continuat republicanul atacul, conform New York Times.

„Campaniile ar trebui să fie o luptă și alegerile să fie greu de câștigat, dar ceea ce este fundamental în sistemul electoral american este că e liber, deschis și corect”, a declarat Robby Mook, managerul campaniei lui Clinton.

În opinia lui, votul ar trebui încurajat, nu subminat din cauză că un candidat se teme că ar putea pierde.

Clinton a luat o pazuă de la campanie, în acest weekend, pentru a se pregăti pentru a treia și ultima dezbatere prezidențială, care va avea loc miercuri, iar Trump a petrecut weekendul criticând acest lucru.

Printre altele, Trump, care și-a intensificat atacaturile, pentru a distrage atenția de la acuzațiile de atac sexual care au ieșit la iveală în ultima vreme, a vorbit despre o conspirație a mass-media și le-a spus susținătorilor săi că procesul electoral este incorect față de el. De asemenea, el le-a insultat și le-a umilit pe femeile care îl acuză.