Evenimentul Zilei > International > Trump face „haz de necaz”. Gluma președintelui SUA a ajuns virală
Trump face „haz de necaz”. Gluma președintelui SUA a ajuns virală

Trump face „haz de necaz”. Gluma președintelui SUA a ajuns virală

Donald Trump, președintele SUA, a făcut o glumă la adresa adversarului său politic, Mitt Romney, după ce acesta a anunțat că a fost testat negativ pentru Coronavirus.

Președintele Donald Trump a glumit pe seama adversarului său politic Mitt Romney, spunând despre el că a fost „un candidat teribil la președinție”, după ce acesta a fost testat negativ pentru Coronavirus, scrie TheSun.

De asemenea, președintele SUA l-a numit pe Romney un „RINO”, adică un „republican doar cu numele”.

Politicianul din Utah a confirmat că testul său pentru Covid-19 a ieșit negativ în această dimineață.

„Astea sunt vești foarte bune! Sunt atât de fericit încât nu mai am cuvinte. Chiar dacă a fost un candidat groaznic la președinție și un și mai rău senator, el este un RINO (Republican in name only) și îmi place foarte mult de el”, a scris Donald Trump într-un mesaj pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când Trump se amuză pe seama lui Romney, mai ales că republicanul a fost singurul senator care a votat pentru condamnarea lui Trump în timpul procesului.

În timpul unei dezbateri recente pe tema virusului chinezesc, Trump nu a părut prea afectat de faptul că Mitt Romney urma să fie testat pentru Covid-19, ba chiar a făcut o remarcă: „Dumnezeule, asta este groaznic!”.

Întrebat de jurnaliști dacă tonul său nu este cumva ironic, Trump a declarat că nu a încercat deloc să fie sarcastic cu privire la acest subiect.