Trump este și el un Illuminati? Sau „colaborarea” președintelui american cu Grupul Bilderberg are numai scopul de a preveni o criză mondială uriașă?

Trump este și el un Illuminati? Sau „colaborarea” președintelui american cu Grupul Bilderberg are numai scopul de a preveni o criză mondială uriașă?

Recenta participarea a lui Jared Kushner, principalul consilier, dar și ginerele lui Trump, la reuniunea Grupului Bilderberg din Elveția a aprins din nou dezbaterea cu privire la relațiile președintelui Trump cu Stăpânii Lumii. Mai ales că, deși nu se afla pe lista invitaților, secretarul de Stat al lui Trump a fost și el fotografiat în timp ce intra în exclusivistul Hotel Fairmont Le Montreux Palace, unde s-a ținut întâlnirea.

Mare întrebare este dacă Trump face sau nu parte din rândul elitelor globaliste a căror vitrină este Grupul Bilderberg. Ce relații sunt  între președintele american și Stăpânii Lumii (numiți deseori și Illuminati)? Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile politice făcute de Trump, atât în timpul campaniei electorale, cât și după ce a devenit președinte al Statelor Unite, răspunsul e negativ! Trump nu s-a sfiit să denunțe în repetate rânduri cercurile cu interese globale și s-a declarat pe față naționalist, în opoziție cu valorile progresiste și multiculturale promovate de Grupul Bilderberg.

Mai mult, opoziția vehementă de care se lovește președintele american atât pe plan intern, cât și internațional, stă dovadă că raporturile sale cu Stăpânii Lumii sunt cât se poate de reci. Dacă vorbele par să indice un război pe viață și pe moarte între Trump și globaliști, faptele dezvăluie o realitate mult mai complicată. Guvernul format de Donald Trump a fost, încă de la început, dominat de oameni proveniți din structurile influentei bănci Goldman Sachs.

De altfel, adversarii săi politici au și numit executivul adus de Trump la putere- guvernul Goldman Sachs. „După ce a bătut monedă toată campania electorală pe legăturile "corupte" dintre Wall Street și Washington, președintele Trump a încredințat activitatea de a modela politica economică unor oameni veniți de pe Wall Street, în special celor din cercurile Goldman Sachs. (…) Prin alegerea lui Gary Cohn ca director al Consiliului Economic Național și a lui Steve Mnuchin ca secretar de trezorerie, împreună cu Jay Clayton la Comisia pentru valori mobiliare și burse, Trump și-a pus încrederea în veteranii de pe Wall Street, oameni care au cunoștințe profunde despre criza financiară - cunoștințe dobândite în calitate de campioni ai practicilor periculoase care au ajutat la declanșarea ei”, scrie site-ul inequality.org, care nu-și ascunde aversiunea pentru Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dincolo de speculații și insinuări, faptele sunt însă fapte. Trump nu numai că a încredințat puterea unor foști manageri din Goldman Sachs, dar a și venit la putere grație lor. Chiar și strategul său din campania electorală, Steve Bannon, a lucrat la celebra bancă. Să însemne asta că Trump face parte din Sistem? Sau, mai degrabă, e vorba de o aripă rebelă care vrea să schimbe lucrurile sau să obțină mai multă influență? Greu de spus... Să ne întoarcem, însă, la reuniunea Grupului Bilderberg de la Montreaux. Într-un material publicat cu ceva timp în urmă, am înaintat ipoteza că între Trump și Grupul Bilderberg s-a ajuns la un acord și că prezența lui Jared Kushner la Montreaux este un semn al păcii.

Informațiile care vin după încheierea întâlnirii par să acrediteze, însă, ideea că e mai mult vorba de un armistițiu punctual. Iată ce scrie Pepe Escobar în Asia Times: ”Marele secret al reuniunii Bilderberg din 2019 are de-a face cu faptul că, brusc, administrația Trump a decis că vrea să vorbească cu Iranul "fără condiții prealabile". Totul are legătură cu strâmtoarea Ormuz. Blocarea strâmtorii ar putea întrerupe fluxul de petrol și gazele din Irak, Kuweit, Bahrain, Qatar și Iran - 20% din petrolul mondial.(...)

O sursă americană a declarat că o serie de studii (cu privire la consecințele cumplite pe care acest blocaj le-ar avea asupra economiei mondiale n.r.) au ajuns pe masa președintelui Trump și au provocat panică la Washington. Acestea au arătat că, în cazul în care strâmtoarea Ormuz ar fi închisă, oricare ar fi motivul (deciza Teheranului sau conflict armat între SUA și Iran n,r,), Iranul are puterea de a lovi sistemul financiar mondial, cauzând distrugerea comerțului global cu instrumente financiare derivate. (…) Teheranul nu a amenințat deschis cu această "opțiune nucleară". Și, totuși, generalul Qasem Soleimani, șeful Gardienilor Revoluției Islamice, a evocat posibilitatea în discuțiile interne din Iran. Informațiile au fost transmise în mod corespunzător Franței, Marii Britanii și Germaniei.” Cu alte cuvinte, nici vorbă de pace între Trump și elitele globaliste, ci de o situație atât de gravă, încât cele două părți au fost forțate să ajungă la un acord astfel încât să nu provoace o nouă criză mondială.