Evenimentul Zilei > Sport > Tricolorii Under 21 și-au primit echipamentul sportiv
Tricolorii Under 21 și-au primit echipamentul sportiv

Tricolorii Under 21 și-au primit echipamentul sportiv

Tricolorii Under 21 vor începe Campionatul European de Fotbal săptămâna viitoare. Echipa Națională de Fotbal Under 21 are ca sponsor oficial Viggo.

Echipa de fotbal Under 21 speră să obțină un rezultat foarte bun la campionatul european care va începe în curând. Ei se găsesc sub conducerea lui Adrain Mutu. Primul meci al tricolorilor mici de la EURO este programat pentru data de 24 martie (ora 22:00), pe Bozsik Arena din Budapesta, împotriva puternicei echipe a Olandei.

Piesele de inspirație sport ale Viggo sunt practice și moderne

”Stabilirea unui fitting personalizat pentru jucători, manageri și membrii din echipa tehnică a permis realizarea unui outfit care susține libertatea maximă de mișcare. Piesele de inspirație sport întrunesc atât caracterul practic al stilului “athleisure”, cât și latura contemporană a unei imagini personale în trend”, se precizează în comunicat.

Jucătorul practică un joc mai bun și joacă mai dezinhibați dacă se află într-o vestimentație elegantă și inspiratoare. ”Prin alegeri vestimentare care ies din tipare, curajul devine factorul diferențiator și în afara jocului. Spiritul tânăr, dinamic, se exprimă prin detalii distinctive precum gluga sacoului, căptușeala perforată sau șnurul din talia pantalonului. Design-ul minimalist și abordarea monocromă se înnobileaza prin blazonul Echipei Naționale brodat în galben pe jachetă”, reflectează reprezentanții FRF încomunicat.

Echipa de fotbal Under 21 a româniei este antrenată de către Adrian Mutu

Viggo susține nationala Under 21 a României la Campionatul European de Fotbal care va începe săptămâna viitoare, extinzând astfel parteneriatul cu FRF. În calitate de sponsor va furniza ținutele purtate de tricolori în ocaziile oficiale ale competiției, a comunicat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.