Trei zodii care urăsc să rămână singure. Sunt mereu în căutare de iubire

Trei zodii care urăsc să rămână singure. Sunt mereu în căutare de iubire Zodii. Sursa foto: Starblue | Dreamstime.com

Există trei zodii care sunt atât de îngrozite de singurătate încât își văd căutarea partenerului de viață ca pe o misiune crucială. Pentru acești nativi, absența unui partener de viață este echivalentă cu o viață fără rost.

În timp ce există nativi care adoră momentele de singurătate, pentru trei dintre aceștia, absența unui partener îi copleșește și îi face să se simtă incompleți, regăsindu-și împlinirea doar atunci când au pe cineva cu care să împărtășească bucuriile vieții.

Zodii care urăsc să rămână singuri în viață

Taur

Taurii rareori se simt împliniți până când nu găsesc un partener de viață. Fiind guvernați de Venus, planeta iubirii, acești nativi visează la întâlniri romantice, îmbrățișări și la sentimentul de a-și putea așeza capul pe umărul persoanei iubite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fără o relație sau măcar fără un posibil partener, nativii acestei zodii simt că viața lor devine lipsită de sens și culoare.

Astfel, preferă să se angajeze în conversații online chiar și fără o semnificație profundă, doar pentru a menține o formă de interacțiune socială.

„Ca semn de pământ, Taurii tânjesc la stabilitate și nu sunt deranjați de părțile ceva mai plictisitoare ale stabilității dintr-o relație”, a spus astrologului Babs Cheung.

Rac

Conform astrologului, Racul este condus de Lună, simbolizând siguranța în toate aspectele sale, inclusiv securitatea emoțională.

Zodiac

Zodiac. Sursa foto: Dreamstime.com

Acest semn sensibil de apă este expert în a oferi confort celor din jur, dar apreciază, în același timp, să primească confort în schimb.

Racul aspiră la stabilitatea unei relații, astfel că deseori se simte neliniștit și agitat atunci când este singur. Conform lui Cheung, cei născuți sub semnul acestei zodii vor depune mult efort în găsirea unei persoane cu care să-și clădească un cămin.

Racii se simt în elementul lor atunci când se trezesc lângă cineva și când revin acasă la cineva. Nimic nu îi încântă mai mult decât să iubească și să fie iubiți.

Racul se bucură să planifice întâlniri pline de distracție și să ofere mici surprize, căutând mereu modalități drăguțe de a-și arăta iubirea.

Balanța simt nevoie de a fi mereu într-o relație

Balanța simte mereu stresul singurătății. Dacă simte că persoana de lângă ea nu este serioasă sau că relația lor nu merge nicăieri, mintea Balanței se gândește imediat la următorul posibil partener.

Balanțele caută în mod constant o relație serioasă, iar acest lucru se datorează faptului că sunt guvernate de casa a șaptea a relațiilor, căsătoriilor și parteneriatelor 1:1 în cadrul hărții lor natale”.

Zodii

Zodii. Sursa foto: Pixabay

Nativii acestei zodii se simt în largul lor atunci când flirtul curge ușor și adoră să fie într-o relație, însă tânjește după atenție constantă, potrivit unica.ro.