Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT RUTIER. Trei poliţişti au murit şi altul e în stare gravă la spital
ACCIDENT RUTIER. Trei poliţişti au murit şi altul e în stare gravă la spital

ACCIDENT RUTIER. Trei poliţişti au murit şi altul e în stare gravă la spital

Tragedie pe Drumul Naţional 5. Trei poliţişti au murit, în această dimineaţă, şi unul este grav rănit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, în localitatea Uzunu, când şoferul ar fi adormit la volan, iar maşina a intrat într-un parapet de pe marginea drumului şi apoi s-a răsturnat.
Cei patru poliţişti, cu vârste între 34 şi 42 de ani, lucrau la Secţia 14 din Bucureşti şi se întorceau acasă, cu autoturismul personal al unuia dintre ei, după ce azi noapte fuseseră de serviciu.
Poliţistul rănit, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul "Bagdasar-Arseni", din Bucureşti.
"Se întorceau de la muncă, iar pe DN 5, între localităţile Uzunu şi Daia, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe şosea prin dreapta şi lovind un parapet al unei parcări", a declarat Cornel Vasilache, purtător de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, potrivit mediafax.ro.
Potrivit unor surse din poliţie, cei patru lucrau la Secţia 14 din Capitală de aproximativ un an şi jumătate, după ce fuseseră disponibilizaţi de la Şcoala de aplicaţii navale Giurgiu, ca urmare a reorganizării Poliţiei de Frontieră.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News