S-a întâmplat în timp ce preşedintele era aplaudat şi o femeie a strigat,”bine aţi venit domnule preşedinte, vă aşteptăm la Constanţa!”. În acel moment, un bărbat din mijlocul mulţimii, fără a spune ceva, l-a scuipat pe şeful statului, atingând mai multe persoane. 

Primii care s-au sesizat au fost oamenii din mulţime care l-au împins făcându-l  „nenorocit, nesimţit, ordinar”. Imediat, bărbatul a fost doborât la pământ de SPP-işti. Preşedintele s-a şters discret, nu a făcut niciun comentariu şi s-a îndreptat spre o femeie cu handicap locomotor aflată pe un scaun cu rotile, care i-a urat preşedintelui „multă sănătate”. Soţul femeii a fost martor la incident. „L-a scuipat un nemernic, un dezaxat,un dement, l-au luat imediat” a spus, indignat, omul.

Bărbatul a fost săltat de SPP-işti şi predat chiar şefului IPJ Constanţa, Bogdan Despescu, aflat în mijlocul forţelor de ordine. El se numeşte Adrian Zglobiu, are de 39 ani și este din Constanţa. Înainte de a fi urcat în duba Jandarmeriei a strigat agitat că el şi sora lui au fost în PDL şi că sora lui s-ar fi îmbolnăvit şi ar fi murit din cauza lui Traian Băsescu. Poliţia Judeţului a sesizat Parchetul Judecăroriei Constanţa  pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Adrian Zglobiu este audiat în aceste momente la sediul IPJ Constanţa în prezenţa procurorilor.
 

Te-ar putea interesa și: