Traian Băsescu revine în judeţul Neamț, fostul fief al PDL

Traian Băsescu revine în judeţul Neamț, fostul fief al PDL

Liderul PMP Traian Băsescu va reveni pe meleagurile nemțene pentru a-și susține candidații partidului pe ultima sută de metri, înaintea alegerilor locale. Fostul președinte al României va ajunge, miercuri, 25 mai, la Piatra-Neamț și va susține o conferință de presă la orele 18.00 la sediul PMP Piatra-Neamț. În zilele următoare, Traian Băsescu va susține mai multe conferințe de presă în mai multe județe din Moldova.

„Avem plăcerea să anunțăm vizita domnul președinte Traian Băsescu la Neamț pe data de 25 mai. Domnia sa va susține o conferință de presă la ora 18.00 la sediul PMP Piatra-Neamț. Este o vizită care ne onorează și care ne dă încredere în victoria la alegerile locale. Ca de fiecare dată domnul președinte Băsescu ne insuflă încredere în propriile forțe ale echipei PMP Neamț, ne dă mesaje de unitate și pragmatism. După vizita de la Neamț, domnul președinte va pleca în alte județe ale Moldovei pentru a se întâlni cu liderii de organizații , dar și cu simpatizanții domniei sale”, ne-a declarat deputatul PMP, Ștefan Burlacu, candidat prim pe listele Consiliului Județean Neamț.

Vizita fostului președinte al României într-un municipiu reședință de județ și fost fief PDL pe timpul primarului Gheorghe Ștefan vine într-o perioadă în care principalele forțe politice ale județului PSD și PNL se bat pentru primele două locuri, în timp ce între ALDE și PMP se dă lupta pentru locurile trei și patru. Organizația PMP Neamț speră la un rezultat de 10% la alegerile locale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima vizită la Neamț a președintelui PMP Traian Băsescu la Neamț a avut loc anul acesta pe 25 martie, atunci când a participat la lansarea candidaților PMP din județ la Cinema “Dacia Panoramic”.