Evenimentul Zilei > Actualitate > Traian Băsescu, dispută cu moderatorul emisiunii TVR: „Ştiu care e linia postului”
Traian Băsescu, dispută cu moderatorul emisiunii TVR: „Ştiu care e linia postului”

Traian Băsescu, dispută cu moderatorul emisiunii TVR: „Ştiu care e linia postului”

Traian Băsescu, preşedintele suspendat, a intrat într-o dispută cu moderatorul emisiunii TVR în care a fost prezent, în această seară, după ce acesta a susţinut că Guvernul Boc a tăiat pensiile.

Moderatorul emisiunii TVR, Mihai Constantin, într-un dialog cu preşedintele suspendat, a fost contrazis de mai multe ori de acesta deoarece a susţinut că Guvernul Boc "a mărit TVA-ul inutil" şi "a tăiat pensiile".

Dialogul dintre Mihai Constantin şi Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Eu am refuzat să-i mint pe români, când nu am avut bani, am ieşit şi am spus "ţara nu are bani pentru salarii" şi asta era realitate, că puteam să ne mai facem că plătim salarii şi pensii întregi o lună.
Mihai Constantin: …atunci când aţi susţinut Guvernul Boc mai întâi să mărească TVA şi după aceea aţi spus că a fost inutil şi aţi mai tăiat şi pensile….
Traian Băsescu: Nu, cred că nu ştiţi ce s-a întâmplat. Uite, chiar nu mă aşteptam la TVR să nu ştiţi că nu s-au tăiat pensiile.
Mihai Constantin: Corectaţi-ne dumneavoastră.
Traian Băsescu: Pensiile nu s-au tăiat. Nu s-a tăiat nicio pensie. S-a introdus o contribuţie la sistemul de sănătate de 5,5 la sută.
Mihai Constantin: Dar anunţul s-a făcut.
Traian Băsescu: S-au tăiat salariile.
Mihai Constantin: Dar anunţul s-a făcut.
Traian Băsescu: Deci, s-a făcut, dar nu a aprobat Curtea Constituţională. N-aş vrea să…, ar fi bine dacă aţi fi pregătit când vă întâlniţi cu preşedintele României. Deci nu a existat tăiere de pensii.
Mihai Constantin: Eu vorbesc despre anunţul dumneavoastră de la Cotroceni, domnule preşedinte.

(…)

Mihai Constantin: Şi pentru că vreau ca telespectatorii să fie corect informaţi, mă refeream la anunţul dumneavoastră în virtutea primului motiv pentru care Parlamentul v-a suspendat şi anume aţi uzurpat …
Traian Băsescu: Am o rugăminte. Dacă sunteţi dumneavoastră, am înţeles că eu sunt într-o emisiune electorală…
Mihai Constantin: Vă rog, sigur.
Traian Băsescu: Dacă… mai aduceţi vreo doi colegi şi spuneţi dumneavoastră ce aş vrea să spun eu! Am această rugăminte. Ştiu care e linia TVR-ului, ştiu ce trebuie să faceţi, dar dacă m-aţi chemat, daţi-mi voie să vorbesc şi pe urmă spuneţi ce vreţi.
Numai când vorbiţi ca moderator, vorbiţi corect. Deci a fost introducerea unui impozit de 5,5 la sută pe valoarea de 750 de lei care nu era impozitată.
CITIŢI ŞI:

  • PDL recomandă votanţilor săi să nu participe la referendum
  • Traian Băsescu, trei minute memorabile despre abuzul de putere: "Abia acum vine criza!" Citeşte integral declaraţia | VIDEO
  • OPRIŢI MAREA FRAUDĂ! Patru moduri prin care Ordonanţa USL elimină şansa unui referendum curat
  • Băsescu: "Înţeleg sensibilitatea celor care nu vor participa la vot pentru a nu legitima lovitura de stat"
  • Sulfina Barbu: Trebuie să ne mobilizăm electoratul doar dacă avem asigurarea că referendumul este corect
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: