Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu avertizează: „Cel mai MARE risc la adresa securităţii naţionale este PROSTIA ADMINISTRATIVĂ!
Traian Băsescu avertizează: „Cel mai MARE risc la adresa securităţii naţionale este PROSTIA ADMINISTRATIVĂ!

Traian Băsescu avertizează: „Cel mai MARE risc la adresa securităţii naţionale este PROSTIA ADMINISTRATIVĂ!

Riscul suprem la adresa securităţii naţionale a României este prostia, nu sărăcia, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu duminică seara, la România TV, adăugând că există state „mult mai corupte” decât ţara noastră.

Traian Băsescu a declarat: ”Să nu credeți că în Grecia, Italia, Spania, Polonia problemele de corupție sunt mai puține. Noi ni le punem în vitrină (…) Afirmația că proasta guvernare și corupția ne fac probleme… Este foarte bine că aceste exigențe sunt puse în fața tuturor statelor. Eu vă asigur că sunt state mult mai corupte decât România. Nu putem spune că nu avem corupție. Cred că aceasta este o formulare americană, că ei pun mare accent pe combaterea corupței. Poate domnul ambasador Klemm își aduce aminte. Ce s-a descoperit în Panama Papers… Probelemele erau găsite în tocmai în statele care ne dau nouă lecții. Cel mai mare risc la securitatea națională este prostia, nu sărăcia. România nu a absorbit 7 miliarde de euro de la UE. Prostia administrativă este problema”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: