Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în Timișoara. O femeie însărcinată în luna a cincea a murit din cauza COVID-19
Tragedie în Timișoara. O femeie însărcinată în luna a cincea a murit din cauza COVID-19

Tragedie în Timișoara. O femeie însărcinată în luna a cincea a murit din cauza COVID-19

Tragedie în Timișoara! O tânără însărcinată în cinci luni a murit în urma unei infecții cu SARS-CoV-2. Femeia de 32 de ani era la prima sarcină, fiind nerăbdătoare să-și țină copilul în brațe.

Tragedie în Timișoara! O tânără însărcinată în cinci luni a murit în urma unei infecții cu SARS-CoV-2. Femeia de 32 de ani era la prima sarcină, fiind nerăbdătoare să-și țină copilul în brațe. Din păcate aceasta nu a mai apucat.

Femeia a fost internată în urma cu o săptămână la secția ATI de la Maternitatea din Timisoara.

Femeia începuse să se simtă rău în urmă cu mai bine de o saptamana, aşa că a mers la Maternitatea Bega, spital suport COVID. A fost internata direct la Terapie Intensiva intrucat starea ei s-a deteriorat foarte repede, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Două vieți dintr-un foc

„Am avut o gravida 32 de ani COVID pozitiv, cu sarcina de 18 saptamani, cu o forma grava, foarte grava, asa a venit. Din pacate, cu toate eforturile depuse si cu toate tratamentele, in cursul zilei de ieri a fost intubata si in cursul dupa amiezii a facut stop cardirespirator neresuscitabil.

A stat internata la noi mai mult de o saptamana, a stat numai in Terapie, numai cu oxigen, numai cu masca, a avut o afectare incredibila a plamanilor, 70 % afectare pulmonara pe tomograf. Nu a venit prea tarziu, dar sunt forme de o agresivitate nemaintalnita pana acum.”, a declarat medicul Marius Craina, seful Maternitatii Bega din Timisoara.