Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Gorj. Un tânăr și-a înjunghiat fosta iubită fără să-l oprească cineva
Tragedie în Gorj. Un tânăr și-a înjunghiat fosta iubită fără să-l oprească cineva

Tragedie în Gorj. Un tânăr și-a înjunghiat fosta iubită fără să-l oprească cineva

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, dintr-o localitate din județul Gorj, și-a ucis fosta iubita, după care a urcat-o în mașină și a pornit spre Târgu Jiu. Cadavrul fetei a fost descoperit de polițiști pe bancheta din spate a autoturismului, parcat într-o curte.

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut joi pentru omor, după ce, în cursul nopţii, şi-a înjunghiat din gelozie fosta iubită. Incidentul s-a petrecut în localitatea Cernădie, comuna Baia de Fier, județul Gorj, în jurul orei 00.20, în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit informațiilor din cadrul anchetei derulate de poliție, individul a fost orbit de gelozie când a aflat că fosta sa iubită, în vîrstă de 19 ani, se întâlnește cu un alt bărbat.

El a văzut-o pe fosta iubită urcând în mașina unui alt bărbat cu care se întâlnea și a pornit, cu propriul autoturism în urmărirea lor. Pe drum a început să șicaneze autoturismul în care se afla fosta iubită, dând semnale luminoase, acustice și încercând tot felul de manevre. Scopul său era să oprească vehiculul și să se răfuiască cu femeia.

În cele din urmă a reușit să-i oprească, pe raza satului Cernădie, în comuna Baia de Fier. Agresorul a coborât din propria mașină, înarmat cu un briceag și, potrivit poliției s-a îndreptat spre mașina fetei. Vâzându-l, aceasta a încercat să fugă către un alt autoturism, însă individul a ajuns-o din urmă și a trântit-o la pământ.

Fără ca nimeni să intervină și să-l oprească, s-a urcat deasupra ei și a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul, provocându-i mai multe răni care aveau să se dovedească fatale. Apoi, individul a luat-o pe tânără și a urcat-o în propriul autoturism, pornind cu ea spre Tîrgu Jiu, la locuința unei cunoștințe,, unde a fost găsit de poliție.

Crima descrisă în comunicatul Parchetului

„În jurul orei 00,20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima.

Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia.

Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuinţa unei alte persoane“, se precizează într-un comunicat al Parchetului.

Martorii au sesizat poliția

În acest timp, martorii la incident au sunat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția poliției. Aceștia au povestit ce s-a întâmplat, faptul că un bărbat a coborât dintr-un BMW, înarmat cu un cuțit, şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie. După câteva minute aceeași persoană a revenit cu un nou apel, precizând că femeia a fost înjunghiată. O altă persoană a sesizat aceleaşi aspecte, menţionând că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat.

După apelurile primite, un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Gorj – Poliţia Municipiului Târgu Jiu, a intervenit la locuinţa respectivă. Polițiștii au descoperit-o pe victimă pe bancheta autoturismului agresorului, pe bancheta din spate.

Victima a depus plângere la poliție împotriva agresorului

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat că, în urmă cu aproximativ o lună, victima a depus o plângere în care sesiza că a fost amenințată de fostul iubit. În cauză a fost întocmit un dosar penal, însă, după cum s-a văzut, acest lucru nu a fost suficient. Individul a trecut de la vorbe la fapte și a înjunghiat-o pe fosta iubită.

Dacă polițiștii ar fi dat dovadă de mai multă fermitate în relația cu agresorul, poate că acesta nu și-ar fi dus amenințările până la capăt și fata ar fi scăpat.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: