Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în Bacău. Un copil a murit după ce a căzut în râul Bistrița și altul a ajuns la spital
Tragedie în Bacău. Un copil a murit după ce a căzut în râul Bistrița și altul a ajuns la spital

Tragedie în Bacău. Un copil a murit după ce a căzut în râul Bistrița și altul a ajuns la spital

Un copil de 13 ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a căzut în râul Bistrița, într-o zonă de agrement. Un alt copil a fost salvat și acum se află la spital.

Potrivit polițiștilor din Bacău, martor al incidentului a fost o tânără de 19 ani. La ora 02.50, ea i-a văzut pe cei doi copii în timp ce cădeau în apă în zona insulei de agrement de pe râul Bistrița.

Un copil, în vârstă de 11 ani, din Bacău, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt copil, în vârstă de 13 ani, nu a putut fi salvat. El a decedat la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat. La fața locului au fost deplasate mai multe echipaje ale ISU, inclusiv barca și echipa de scafandri.

Incident nefericit și în Iași

Doi copii în vârstă de patru și nouă ani și cinci adulți au fost răniți în urma unui accident produs duminică în județul Iași.

Potrivit ISU Iași, accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc în localitatea Moțca. Toate victimele sunt conștiente și nu au rămas încarcerate.

La fața locului acționează două autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat și trei ambulanțe de la SAJ.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier.