Evenimentul Zilei > Monden > Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest
Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest

Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest

Dacă până acum, Alex Bodi avea toate șansele să scape de acuzații, deoarece de multe ori victimele din dosarele de trafic de persoane își schimbă mărturiile, acum lucrurile s-au complicat extrem de tare pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Acum, procurorii cred că împrumuturile respective ar fi fost fictive, scopul lor fiind ca Bodi să poată ulterior să își transforme sumele respective prezente în conturi în bani lichizi.

Suspiciunile au apărut după ce anchetatorii, care i-au luat la purecat conturile lui Alex Bodi, au descoperit că persoanele cărora acesta le-a virat sume mari de bani i-au retras, iar după doar câteva zile au achitat integral împrumuturile. În plus, procurorii au mai descoperit că unele dintre persoanele împrumutate de Alex Bodi sunt modeste, angajate la vreun salon de cosmetică sau femei casnice, arată retetesivedete.ro.

Este greu de crezut că, după ce au avut nevoie de sume fabuloase de bani, au reușit, în doar câteva zile, să dispună de sute de mii de euro, pentru a-și achita datoriile față Bodi. Procurorii verifică în prezent transferurile bancare efectuate de Alex Bodi în ultimii trei ani, pentru a stabili dacă afaceristul apela la persoanele respective pentru a spăla sumele uriașe pe care acesta nu le putea retrage din cont, fără a trezi suspiciuni.

Ideea e simplă. Dacă se confirmă bănuielile procurorilor, Alex Bodi și prietenii lui vor fi acuzați de spălare de bani și pot ajunge după gratii. Printre persoanele verificate se află și fostele soții ale lui Bodi, dar și rude apropiate ale acestuia, mai notează Spynews.ro. Pe „lista neagră” apar și două femei despre care nu se știe nimic, momentan, Diana Manole și Monica Miclea, cărora afaceristul le-a virat, în câteva luni, un sfert de milion de euro, mai arată cei de la retetesivedete.ro.

Mașini de sute de mii de euro

Acuzația a pornit de la averea pe care Alex Bodi o are. Pe lângă case în valoare de milioane de euro, Alex Bodi are și foarte multe mașini foarte scumpe.

Un bărbat din Cluj, acuzat de proxenetism, Cosmin Pop a cumpărat de la Alex Bodi un Rolls Royce Wrait, estimat la 450.000 de euro. Cosmin Pop a cumpărat mașina cu banii trimiși de tinerele care erau obligate să se prostitueze în Italia, Austria sau Eveția.

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae- fostul soț al Biancăi Drăgușanu – în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ 935”, se arată în propunerea de arestare preventivă, prin care clujeanul Cosmin Pop a fost arestat preventiv.