Evenimentul Zilei > International > Tony Blair, DESFIINŢAT pe tema MIGRAŢIEI, de gazda emisiunii BBC: Vorbiţi despre lucruri FANTEZISTE
Tony Blair, DESFIINŢAT pe tema MIGRAŢIEI, de gazda emisiunii BBC: Vorbiţi despre lucruri FANTEZISTE

Tony Blair, DESFIINŢAT pe tema MIGRAŢIEI, de gazda emisiunii BBC: Vorbiţi despre lucruri FANTEZISTE

Acesta este pământul fantastic! A spus Blair făcând opinie separată faţă de jurnalistul John Humphrys pe problema crizei migrației. Iar moderatorul emisiunii nu a mai avut răbdare să-i asculte aberaţiile şi i-a tăiat calea spunând că aruncă idei fanteziste.

Tony Blair a fost făcut praf de gazda BBC, John Humphrys, după ce fostul premier britanic a fost întrebat ce ar face în legătură cu problema migrației pe continent, în contextul în care Angela Merkel se confruntă cu presiuni asupra poziției sale de cancelar pentru a face progrese în ceea ce privește criza migrației la summit, iar Italia a solicitat, de asemenea, modificări ale politicii UE.

Vorbind despre Blaiir şi ce s-a întâmplat la BBC, fostul lider al Partidului Laburist și premierul britanic Tony Blair a fost întrebat ce ar face pentru a rezolva problema înainte ca Humphrys să pretindă că sugestiile sale erau "pură  fantezie".  Prezentatorul a spus: "Ce ați face acum cu toți acești oameni care vor să vină aici peste noi?"

Blair a pledat pentru migraţie spunând că este nevoie de imigranți economici. "Avem nevoie de ei în economia europeană și dacă există un sistem adecvat de evaluare vă vom duce în țara noastră ".  Gazda s-a înfuriat atât de tare încât i-a tăiat  elanul fostul prim-ministru susținând că "este pe un teren fantezist".

Blair a răspuns: "Acesta nu este un teren fantezist, este exact ceea ce europenii, italienii și alții…sugerează exact ceea ce vă pun acum". În contextul în care Italia şi alte ţări  refuză total migranţii, dar, e posibil ca Balair să nu fi alfat!