Ultimul mesaj al lui Toader pentru Dragnea. Puţini ar fi estimat o astfel de mişcare. Foto în articol
- Iulia Moise
- 22 aprilie 2019, 09:39
Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, renumit pentru postările sale în care oferă răspunsuri dure celor care îi critică activitatea la MJ, a postat o nouă fotografie pe contul său de Facebook, semn că își îndeplinește atribuțiile la minister până în ultimul moment.
Așa cum am menționat mai sus, Tudorel Toader nu se sfiește să dea replica celor care îl critică, indiferent dacă sunt colegii săi din coaliția de guvernare sau reprezentați ai Opoziției.
Sursă foto: Facebook Tudorel Toader
Cel mai recent schimb virtual de replici s-a produs sâmbătă, atunci când ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a lansat un atac împotriva ministrului demisionar al Justiției, Tudorel Toader, acuzându-l că i-a trimis 17 pagini de observații privind ordonanța pe achiziții.
El a acuzat că printre recomandări se găsește și obținerea unui avis de la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT).
Replica lui Tudorel Toader nu a întârziat să apară. O simpla intrebare!
Recunoaște cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea ședinței de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita întârziere de la MJ ?
PS: Adevărat este si faptul ca uneori se „întâmplă” exact invers- mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.
Ministrul demisionar al Justiţiei, a scris sâmbătă seară pe Facebook că ministerul pe care îl conduce nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.
„O simplă şi primă clarificare! MJ (Ministerul Justiţiei - n.r.) nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative”, a arătat Toader.
El a punctat faptul că nu va mai rămâne „în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări” apărute.
În aceeaşi postare, Tudorel Toader a ţinut să le mulţumească colegilor săi din minister care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ să nu dureze mai mult de 3 zile.