Evenimentul Zilei > Actualitate > Telefonul de la ora 9. Motivul pentru care Ion Țiriac se luptă pentru șefia tenisului românesc
Telefonul de la ora 9. Motivul pentru care Ion Țiriac se luptă pentru șefia tenisului românesc

Telefonul de la ora 9. Motivul pentru care Ion Țiriac se luptă pentru șefia tenisului românesc

Ilie Năstase, fost președinte al Federației Române de Tenis, a mărturisit, pentru EVZ, scopul pe care Ion Țiriac și l-a propus în cazul în care va fi numit șef al forului.

EVZ: Care este misiunea domnului Țiriac dacă va ajunge președintele FRT?

Ilie Năstase: Ion Țiriac trebuie să descurce niște treburi complicate care se regăsesc de mai multă vreme în tenisul românesc. Știm cu toții că Federația are conturile blocate, din cauza procesului cu Ministerul Tineretului și Sportului, iar pentru acest lucru se va lupta Ion Țiriac. 

Există și astăzi interese în interiorului forului?
E un băiat acolo, în Federație, care se folosește de George Cosac (n.r. – actualul președinte al forului), dar el nu observă acest lucru. Ce să mai zic… Ion Țiriac nu are niciun alt interes în tenisul de la noi. Important e să meargă totul bine.

Dumneavostră ați stat peste un deceniu în fruntea Federației. De ce nu v-ați implicat și în alegerile din 19 iunie?

 – De ce să mai candidez? Mie mi-a ajuns. Am ocupat 12 ani funcția de președinte al Federației, am organizat 24 de turnee, 12 de fete, 12 de băieți. Și pentru ce? Pe urmă a venit doamna aia (n.r. – Ruxandra Dragomir) după mine și a zis ca e prea mult așa. Eu mi-am făcut datoria. E rândul celorlați.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Tenis vor avea loc pe data de 19 iunie, iar candidații sunt Răzvan Itu, Ion Țiriac, Ion Tupa, Liviu Ursuleanu și Marius Vecerdea.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: