Nici măcar vestea că Alex Bodi și-a confirmat relația cu rusoaica Daria nu a mai atins-o în vreun fel pe Bianca.Ba din contră! Vedeta se afișează mai fericită ca oricând.

Ba mai mult, Bianca Drăgușanu a demonstrat că nu vrea să piardă timpul nicio clipă! După ce a postat o fotografie desprinsă din filmele pentru adulți, pe contul său de Instagram, blondina a făcut și un anunț surprinzător, spunând că urmează să își facă un nou implant.

Blondina vrea să își facă o intervenție la nivelul sprâncenelor și promite că rezultatul va fi unul extraordinar. Deși nu știe prea multe despre această procedură, vedeta este foarte încântată de idee și abia așteaptă să vadă cum va arăta după.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent.

Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a transmis Bianca Drăgușanu la un InstaStory, potrivit spynews.ro