Evenimentul Zilei > Actualitate > A făcut STRIPTEASE în DIRECT! Toți au fost ȘOCAȚI când au VĂZUT ce are SUB ROCHIE. Dumnezeu să te BINECUVÂNTEZE”
A făcut STRIPTEASE în DIRECT! Toți au fost ȘOCAȚI când au VĂZUT ce are SUB ROCHIE. Dumnezeu să te BINECUVÂNTEZE”

A făcut STRIPTEASE în DIRECT! Toți au fost ȘOCAȚI când au VĂZUT ce are SUB ROCHIE. Dumnezeu să te BINECUVÂNTEZE”

Una dintre cele mai cunoscute actrițe a făcut senzație într-o emisiune tv. Aceasta a renunțat la inhibiții și s-a dezbrăcat în direct. Ba mai mult, după ce și-a dat jos hainele, starul le-a oferit cadou prezentatorului.

Protagonista spectacolului de striptease a fost celebra Tina Fey, care a reuşit să suprindă pe toată lumea în emisiunea „Late Show with David Letterman”, dezbrăcându-se şi oferindu-i rochia prezentatorului. Actriţa a declarat că nu va mai purta vreodată o rochie elegantă într-un talk show. După ce s-a dezbrăcat de rochie, aceasta i-a făcut-o cadou prezentatorului:  „Cadoul meu pentru tine este aceasta rochie pe care vreau sa ti-o daruiesc”. Letterman a rămas fără cuvinte, scrie RTv.

Spectatorii au fost foarte uimiţi mai ales după ce au văzut că sub rochie, Tina Fey avea piese de lenjerie modelatoare. Vedeta a declarat că foarte puțini oameni ştiu câte eforturi fac celebrităţile pentru a arăta bine, afirmând că ceea ce poartă pe dedesubt este „aproape medical”. Cât despre întreaga ţinută, numai confortabilă nu poate fi numită.

Tot ce a mai putut Letterman să spună a fost „Oh, Dumnezeule!” şi „Dumnezeu să te binecuvânteze”.