Evenimentul Zilei > Economie > Timișoara intră în șantier. Robu a anunțat marile lucrări de infrastructură pe Facebook
Timișoara intră în șantier. Robu a anunțat marile lucrări de infrastructură pe Facebook

Timișoara intră în șantier. Robu a anunțat marile lucrări de infrastructură pe Facebook

Timișoara va fi un mare șantier, începând de vara aceasta, iar timișorenii au aflat miercuri acest lucru de pe Facebook. Primarul Nicolar Robu a anunțat, într-o postare pe pagina sa personală, ce lucrpri mari de infrastructură vor fi demarate.

Vor fi șantiere în tot orașul, inclusiv în zona centrală, dar și în zona Gării de Nord, unde cele două poduri care asigură transferurile spre obiectiv vor intra în reparații simultan.

„Suntem la iminența începerii unor noi mari lucrări de modernizare a orașului nostru. Consolidarea, reabilitarea și lărgirea la 4 benzi a podurilor Dragalina și Eroilor, lărgirea la 3 benzi a sensului giratoriu Mărăști, lărgirea la 3 benzi a străzii Martin Luther, lărgirea la 3 benzi pe sens a străzii Arieș, crearea unei legături directe, în afara orașului propriu-zis, între Calea Torontalului și Calea Aradului sunt doar câteva dintre aceste lucrări. Lor li se vor adăuga amenajările de parcaje între blocuri, în toate cartierele, reabilitările de parcuri, reabilitările de trotuare (100 Km în acest an!)”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook. „Și în acest an, contez pe înțelegerea și suportul dv., stimați și dragi timișoreni. Numai împreună ne putem face orașul mai modern, mai frumos”, a concluzionat primarul. (Sursa foto: Tion.ro)