Un fenomen ciudat a devenit viral pe TikTok. Românii au luat cu asalt supermarketurile

Un fenomen ciudat a devenit viral pe TikTok. Românii au luat cu asalt supermarketurile Sursa: Arhiva EVZ

Mai mulți utilizatori de pe Tik Tok s-au filmat în timp ce spărgeau iepurași de ciocolată din supermarketuri. Ulterior, ei găseau în interior bancnote de 50 ori de 100 de euro. Și românii au început să spargă iepurașii de ciocolata sperând că vor găsi bani.

S-a ajuns prea departe

Deși au fost utilizatori care au recunoscut ulterior că ei au pus banii în iepurași, unele persoane nu i-au crezut și s-au dus în supermarket pentru a căuta bani în iepurașii de ciocolată. În unele magazine, iepurașii de ciocolată au ajuns să fie puși în cutii cu alarmă, dar asta nu i-a speriat pe oameni, ba chiar au continuat să spargă produsele.

iepurasi ciocolata

Sursa foto Tik Tok

Cele mai multe persoane au declarat că acest fenomen a fost în primă fază o strategie de marketing în preajma sărbătorilor pascale. Nimeni nu s-ar fi așteptat însă ca lucrurile să escaladeze într-o astfel de manieră, potrivit Observator.

O altă provocare controversată de pe Tik Tok

O altă provocare de pe Tik Tok a stârnit o mulțime de controverse în mediul online. Provocarea de spargere a ouălor îi pune pe părinții de copii mici să-și filmeze copiii în timpul unei așa-zise glume. Părintele solicită ajutorul unui copil pentru a face ceva în bucătărie care necesită ouă. În timp ce pune ingredientele din rețetă, părintele sparge brusc oul folosind fața sau capul copilului și aruncă conținutul într-un bol.

Ne puteți urmări și pe Google News
oua sparte tik tok

Sursa foto Tik Tok

Copiii fie rămân confuzi și râd, fie se sperie și plâng isteric- ceea ce părinții lor găsesc că e amuzant. Hashtag-ul a strâns peste 33 de milioane de vizualizări.Există și persoane care îi critică pe părinții care fac asta doar pentru a aduna câteva vizualizări pe Tik Tok.

Mulți utilizatori se revoltă

„Unul, copilul pune oul pe cap și este cam confuz, crede că este puțin amuzant. Apoi, merge mai departe. Sau, părintele îi sparge oul pe cap, iar cel mic este foarte supărat din cauza asta și se sperie.”

Utilizatorul @mom.uncharted continuă: „Dar, când văd acele videoclipuri, mă gândesc: suntem atât de plictisiți ca părinți și disperați să avem ceva de postat pe internet? Ne dorim să luam parte la această isterie a consumerismului- dopamină, like-uri și vizualizări – încât am ajuns în 2023 să spargem ouă în capul copiilor noștri în speranța că au o reacție distractivă pe care o putem publica online pentru a distra străini?”

Un comentator a scris: „Doare! de ce ar face-o?!”