La distanță de câteva zile după ce s-a abținut să critice modul în care Dan Barna a făcut o avere semnificantă din contracte cu statul, Paleologu și-a schimbat atitudinea față de rivalul politic.

Paleologu a postat un mesaj ironic, pe pagina personală de Facebook, la adresa contracandidaților la Președinție, Viorica Dăncilă și Dan Barna. Cei doi urmează să plece într-o vizită diplomativă în SUA.

Paleologu le-a urat celor doi o ședere prelungită pentru binele românilor.

„Țin să urez drum bun doamnei Dăncilă și domnului Barna, care pleacă în acest weekend peste Ocean. Sînt convins că vor contribui în mod hotărîtor la impulsionarea relațiilor bilaterale pe plan politic, diplomatic, militar, comercial, științific și cultural. Mai mult, cred cu tărie că vor genera soluții pentru marile probleme cu care se confruntă omenirea. Ar fi de dorit chiar să-și prelungească șederea în Statele Unite. De acolo pot face foarte multe lucruri pentru binele nostru al tuturor. Parcă văd lumea cu mai mult optimism, cînd îi știu pe amîndoi în America”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.