Evenimentul Zilei > Politica > Theodor Paleologu, despre propunerea de excludere: „Din suita de IMBECILITĂȚI piramidale ale conducerii PNL”
Theodor Paleologu, despre propunerea de excludere: „Din suita de IMBECILITĂȚI piramidale ale conducerii PNL”

Theodor Paleologu, despre propunerea de excludere: „Din suita de IMBECILITĂȚI piramidale ale conducerii PNL”

Theodor Paleologu a comentat ironic propunerea sa de excludere din PNL, în vreme ce „autorii dezastrului” din alegeri rămân în funcții.

Deputatul PNL a postat pe pagina sa de Facebook:

„Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul, totodată, care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali — miniștri, primari, deputați și senatori — încă de la fondarea partidului în 1875."

Paleologu i-a acuzat pe liderii PNL Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Teodor Atanasiu și Cezar Preda că au dat Bucureștiul pe mâna PSD:

„Autorii dezastrului din Capitală rămân toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mâna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București, cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării.”

Miercuri, în ședința Biroului Politic Național al partidului, Cezar Preda a cerut excluderea deputatului Theodor Paleologu, care a criticat dur modul în care PNL a gestionat alegerile locale.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: