Susținătorii teroriștilor palestinieni, încă un protest în fața sediului New York Times

Susținătorii teroriștilor palestinieni, încă un protest în fața sediului New York Times Război în Israel. Susținătorii teroriștilor palestinieni, un nou protest în fața sediului New York Times. Sursa foto Arhiva EVZ

Susținătorii teroriștilor palestinieni au organizat un nou protest în fața sediului New York Times. Cel puțin cinci protestatari au fost reținuți de poliție.

Susținătorii teroriștilor palestinieni au organizat un nou protest în fața sediului New York Times. Aproximativ 30 de protestatari au intrat cu forța în Parada Macy's de Ziua Recunoștinței. Ei au acuzat publicația NYT de genocid, în timp ce s-au adunat joi în fața birourilor sale.

Protest la sediul New York Times

Protestatarii au strigat: „De fiecare dată când mass-media minte, un cartier din Gaza moare” și „New York Times, nu vă puteți ascunde. Vă acuzăm de genocid”. În timp ce treceau prin Times Square, ei le spuneau turiștilor: „În timp ce voi faceți cumpărături, bombele cad”.

Cel puțin cinci protestatari au fost reținuți de poliția din New York. Oamenii legii au spus că „mai mulți” protestatari au fost reținuți, dar numărul exact al persoanelor arestate nu este clar. O participantă la protest, Talia Jane, a descris marșul ca fiind „un miting pentru Gaza și împotriva colonialismului de colonizare”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au măzgălit o clădire cu sânge fals

Protestatarii au distrus și clădirea Stephen Schwarzman a Bibliotecii Publice din New York. Ei au măzgălit-o cu sânge fals și cu mesaje precum „finanțați genocidul”. Unul dintre susținătorii teroriștilor a declarat: „Schwarzman este CEO-ul miliardar al Blackstone & un fost consilier al lui Trump care este fervent pro-Israel și chiar a deschis un birou Blackstone în Tel Aviv”.

Mitingul a avut loc la câteva ore după ce parada Macy's 2023 de Ziua Recunoștinței a fost afectată de proteste pro-Palestina, potrivit Daily Mail.

Nu e prima dată când vin la redacția NYT

Susținătorii teroriștilor palestinieni au intrat în redacția ziarului New York Times (NYT), din centrul orașului New York, și pe 10 noiembrie. Protestatarii au pictat cuvântul „minciuni” pe uși. Pe zidurile clădiririi ei au scris cuvintele „Eliberați Fâșia Gaza”. Aceștia au lipit și autocolante pe care scria „De fiecare dată când media minte, oamenii mor în Fâșia Gaza”. Oamenii legii au izolat zona în care se află sediul.