Evenimentul Zilei > Actualitate > Terifiant! S-a prăbușit acoperișul unui stadion. Cel puțin un mort | VIDEO
Terifiant! S-a prăbușit acoperișul unui stadion. Cel puțin un mort | VIDEO

Terifiant! S-a prăbușit acoperișul unui stadion. Cel puțin un mort | VIDEO

Acoperișul arenei de hochei pe gheață din Sankt Petersburg a ucis un muncitor, în timpul procesului de demolare, potrivit site-ului Fontaka.

Imaginile surprinse de la fața locului, din timpul demolării, arată cum unul dintre muncitorii aflați pe acoperiș nu mai apucă să ajungă la timp în cușca de siguranță, care era suspendată de o macara.

Deși nu există nicio informație oficială cu privire la acest incident, canalul Mash Telegram a raportat faptul că munictorul a murit în accident. Se presupune că bărbatul a părăsit cușca fără a urma o linie de siguranță pentru a lucra pe acoperiș înainte de a se prăbuși.

„Potrivit informațiilor preliminare, ar putea exista muncitori sub moloz”, a informat Ministerul Inspectoratului de Urgență al Rusiei. Potrivit oficialilor, 80% dintre zidurile stadionului au fost puse la pământ. ATENȚIE: IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Complexul sportiv și de concert din Sankt Petersburg din epoca sovietică (SKK) fusese programat pentru demolare după ce a căzut în dispreț. Arhitecții locali au protestat împotriva planurilor de demolare, argumentând că clădirea din 1980 a fost o icoană a arhitecturii neoconstructiviste sovietice.