Evenimentul ZileiInternationalTeoria lui Putin despre moartea lui Prigojin, contrazisă de specialiști. Ce s-a întâmplat la bordul avionului

Teoria lui Putin despre moartea lui Prigojin, contrazisă de specialiști. Ce s-a întâmplat la bordul avionului

Teoria lui Putin despre moartea lui Prigojin, contrazisă de specialiști. Ce s-a întâmplat la bordul avionului
O nouă teorie a apărut cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la bordul avionului lui Prigojin. Se pare că explozia i-ar fi ucis înainte pe toți cei care se aflau în avionul care s-a prăbușit.

Această nouă idee sugerează că pasagerii erau deja morți înainte ca avionul în picaj să lovească pământul. De asemenea, noua teorie infirmă declarațiile lui Vladimir Putin despre accidentul lui Prigojin.

Pasagerii din avion erau deja morți înainte ca avionul să se izbească violent de pământ

Pe 23 august 2023, avionul Embraer Legacy 600 al lui Prigojin s-a prăbușit la nord-vest de Moscova. Vladimir Putin susținea atunci că fragmente de grenadă au fost găsite în corpurile victimelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul de la Kremlin a sugerat un posibil consum de droguri sau alcool de către pasageri.

Astfel, prin această afirmație, președintele Rusiei sugera că cineva de la bordul aeronavei a declanșat o grenadă într-un moment de beție sau pe fondul consumului de droguri.

Avionul prăbușit în care s-a aflat Prigojin

Aeronava s-a rupt în zbor, probabil ca urmare a unei explozii la bord

Primele teorii, conform cărora aeronava a fost doborâtă, au primit puțin sprijin. Au existat însă multe sugestii că un dispozitiv exploziv a fost adus la bord și a detonat în spatele aeronavei. Această explozie a tăiat coada, care a fost găsită la trei km distanță de fuzelaj.

Anchetatorii care au examinat epava aeronavei și rămășițele victimelor. Ei au constatat că „explozia de la bord a fost foarte puternică, mult mai puternică decât explozia unei grenade”.

Aceștia ar fi găsit anterior semne foarte clare de explozie la bord, cu tabla aeronavei îndoită dinspre interior. Nu au găsit însă fragmente de schije în corpurile victimelor și au stabilit că au suferit doar răni mecanice.

Este posibil ca toți cei aflați în cabina pasagerilor cu 13 locuri să fi fost deja morți înainte ca aeronava să lovească solul.

Putin a sugerat că avionul șefului Wagner, Prigojin, a fost doborât de explozia unei grenade

Liderul rus afirmă că fragmente de grenadă au fost găsite în corpurile celor uciși în accidentul aviatic în care a murit Evgheni Prigojin, patronul Wagner.

Președintele rus Vladimir Putin a sugerat că prăbușirea avionului a fost cauzată de detonarea unor grenade de mână în interiorul aeronavei.

Putin a sugerat că avionul lui Prigojin a fost aruncat în aer din interior, și nu lovit de o rachetă, așa cum se zvonea.


Accesează: