Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în showbiz! Teo Trandafir vorbește din nou despre CĂSĂTORIE, la șase ani de la DIVORȚ: „Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om…”
BOMBĂ în showbiz! Teo Trandafir vorbește din nou despre CĂSĂTORIE, la șase ani de la DIVORȚ: „Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om…”

BOMBĂ în showbiz! Teo Trandafir vorbește din nou despre CĂSĂTORIE, la șase ani de la DIVORȚ: „Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om…”

Teo Trandafir vorbește din nou despre căsătorie, la șase ani de la divorțul dureros prin care a trecut cu fostul rugbist Constantin Iosef.

Vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Constantin Iosef în 2012, chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani. Din păcate, mariajul lor nu a durat decât câteva luni.

Astăzi, Teo Trandafir a vorbit din nou de ipostaza în care ar fi măritată, vorbind deschis despre motivele pentru care nu ar mai vrea să îmbrace rochia de mireasă.

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta măritată. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a povestit Teo, pentru Ok! Magazine.

Teo a făcut referire și la Maia, fetița pe care a înfiat-o și, deși spune că nu este făcută pentru a fi mamă, ea este un dar de la Dumnezeu:

„Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot. N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu“. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut. N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor”, a mai spus Teo.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: