Prezicătoarea a avertizat că 2018 poate părea un an mai liniștit la început, dar că va fi marcat de mari crize politico-economice în întreaga lume, care vor afecta România în mod direct, conform unui interviu difuzat de Antena 3.

 

„Anul acesta nu va fi unul ușor. E un an de căderi de guverne. Va rămâne în istorie din punct de vedere politic. Căderi de guverne am văzut de două ori în America. O să cadă și Trump în 2018, dar și Putin. Căderile acestea sunt extraordinar de importante și vin de odată. La fel o să fie și în România. Tot anul 2018 va fi marcat de evenimente politice majore. Vor fi mișcări de stradă de amploare”, a subliniat Carmen Harra.

 

Spre sfârșitul anului, România va fi încercată de o criză economică bruscă și cu efecte devastatoare, susține faimoasa prezicătoare.

 

„Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din perimetru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a afirmat Carmen Harra