Tensiuni la Survivor All Stars. Fanii s-au revoltat împotriva postului de televiziune

Tensiuni la Survivor All Stars. Fanii s-au revoltat împotriva postului de televiziune Sursa foto: Instagram

La un pas de finală, tensiunile continuă la Survivor All Stars. De data aceasta, mulți dintre fanii emisiunii și-au arătat nemulțumirea în urma eliminării lui Robert. Pe rețelele de socializare, postul TV a fost acuzat că ar fi „aranjat cărțile” vizavi de parcursul concurenților.

Noi tensiuni la Survivor All Stars

Marea finală a acestei competiții se apropie, însă spiritele par să se încingă. Sorin Pușcașu și Robert Moscalu s-au întrecut la duel chiar înainte de semifinală.

Lupta dintre cei doi prieteni a fost una strânsă. Astfel, producătorii au decis să le pună amândurora îndemânarea la încercare. Cu toate că stă bine la capitolul viteză, fiind poreclit de concurenți „Sonic”, Robert nu a reușit să facă față cerințelor.

Eliminare Robert

Sursa foto: Instagram

Ce spune concurentul eliminat din competiție 

Robert Moscalu a fost învins de Sorin Pușcașu, care a reușit să parcurgă proba cu succes. La plecarea din competiție, concurentul eliminat s-a arătat recunoscător pentru această experiență și a declarat că va păstra legătura cu foștii colegi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni, sper ca cel mai bun să câștige, nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și abia aștept să ne distrăm după ce ieșim…”, a precizat acesta.

Survivor All Stars

Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram

Survivor All Stars. Acuzații la adresa producătorilor

După această eliminare, mulți dintre fanii emisiunii și-au exprimat nemulțumirea. O parte dintre ei au precizat că Robert ar fi trebuit să câștige competiția. Mai mult, aceștia i-au acuzat pe producători că ar fi aranjat „cărțile”.

„Robert, tu erai singurul care merita trofeul. Multe puncte aduse de tine au dus echipa ta spre recompense și imunități câștigate. Păcat ca Pro TV a decis din păcate pe altcineva, tot din echipa ex-Războinici, dar nu merită trofeul”/ „Din cei 4 rămași, doar DOI sunt finaliști. Pentru ceilalți doi, piticul fără caracter și mincinosul, s-au inventat exilul și a doua șansă.”/ „Pacat, au ramas fix cei care nu meritau”/ „De acum înainte, îmi e indiferent cine câștigă. Îl voiam pe Robert câștigător”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de fanii emisiunii.