Halep, câștigătoare în 2014 la Doha și București, finalistă la Madrid și Roland Garros, dar și semifinalistă la Wimbledon și Indian Wells, se va alătura celor mai bune opt jucătare din acest an, în cadrul competiției de la Singapore, din luna octombrie.

Sportiva noastr, numărul 2 WTA, a declarat că este entuziasmată de participarea la finala sezonului fiind visul ei dintotdeauna. „Întotdeauna a fost un vis al meu să evoluez la Finala WTA. Am avut un mare succes în acest an şi abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume, la Singapore”, a declarat Simona.

Laude din partea președintelui WTA

Stacey Allaster, președintele executiv al WTA, este de părere că evoluția Simonei din ultimii doi ani o trimite în rândul jucătoarelor de tenis de elită.

„Ascensiunea Simonei Halep în ultimii doi ani a fost incredibilă. Ea a devenit una dintre jucătoarele de tenis de elită. Sezonul asiatic este o etapă interesantă pe «Drumul spre Singapore» şi imaginea despre cine va concura la ultimul nivel al tenisului feminin devine tot mai clară”, a spus Allaster.